Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nume greu din fotbalul românesc îl face praf pe Chiricheş: ”El face mai mult banca. În fiecare meci are greşeli majore”

EXCLUSIV | Un nume greu din fotbalul românesc îl face praf pe Chiricheş: ”El face mai mult banca. În fiecare meci are greşeli majore”

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş s-a accidentat şi nu va putea juca pentru România în meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe. Fundaşul român nu este însă considerat o mare pierdere pentru echipa naţională de un nume important din fotbalul nostru.

Claudiu Vaişcovici, nume important în istoria lui Dinamo, este de părere că naţionala României se va descurca şi fără Vlad Chiricheş.

Ţucudean este, cu adevărat, o pierdere mare. Cu toate că în urmă cu câţiva ani el era într-o umbră de fotbal şi n-am fi zis acest lucru. Dar acum joacă bine, bravo lui. Păcat că are aceste probleme de sănătate acum.

Chiricheş, în schimb, nu aş spune că e o pierdere. A jucat pentru că nu aveam altul. Chiricheş, de doi ani, joacă din an în Paşte. În cupele europene joacă în fazele inferioare, iar atunci când vin fazele superioare el face iarăşi banca. Nu este o mare pierdere. El la fiecare meci al naţionalei a avut cel puţin două greşeli majore. Dacă el ar fi jucat în Italia cât a jucat Ştefan Radu, atunci ar fi avut o experienţă mult mai mare şi ar fi fost mai bine pentru naţională”, a spus Vaişcovici, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chirichesvaiscovici,  

viewscnt
Articole similare