Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un nume legendar al roş-albaştrilor explică succesul lui Bogdan Vintilă şi anunţă: ”Se va lupta pentru supremaţie cu Dan Petrescu!”

EXCLUSIV Un nume legendar al roş-albaştrilor explică succesul lui Bogdan Vintilă şi anunţă: ”Se va lupta pentru supremaţie cu Dan Petrescu!”

FCSB

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Dumitru Dumitriu a vorbit despre numirea lui Bogdan Argeş Vintilă pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali. Fostul mare antrenor al roş-albaştrilor este plăcut surprins de rezultatele echipei FCSB sub conducerea lui Vintilă.

Pentru Dumitru Dumitru, numirea şi rezultatele excelente obţinute de Bogdan Argeş Vintilă la FCSB sunt o reală surpriză. Fostul mare antrenor al roş-albaştrilor are însă şi o explicaţie, iar ea este legată de Gheorghe Hagi: ”Este o surpriză, dar dacă dai filmul înapoi şi nu uităm că a lucrat cu Hagi şi Hagi nu ia pe oricine acolo, trebuie să ne gândim că a avut pe lângă alte lucruri dinainte, o pregătire bună la Hagi şi a fost destul de înţelept să caute vina sau greşelile celorlalţi înaintea lui, să accepte un compromis, dar un compromis mai mascat şi să lucreze pe colectivul pe care l-a găsit” a mărturisit Dumitriu, pentru Telekom Sport.

”A avut şansa că jucătorii buni, care au fost accidentaţi, şi-au revenit şi au venit cu plusul, dar are o participare bună Vintilă şi nu mai poate să ne uimească,  ne-a obişnuit cu performanţa acestei echipe care are la cârmă un antrenor provenit din portar şi eu nu eram de acord cu treaba asta, dar uitaţi că şi Lucescu provine din portar şi face minuni şi trebuie să ne obişnuim cu Vintilă la FCSB şi care va lupta cu Dan Petrescu pentru supremaţie în acest an şi poate şi cu celalte echipe, dacă se vor inscrie în lupta pentru titlu” a mai adăugat tehnicianul pentru Telekom Sport.

Dumitru Dumitriu a jucat la Steaua între 1968 şi 1972, iar în calitate de antrenor a obţinuit rezultate remarcabile pentru formaţia din Ghencea. El a cucerit de patru ori titlul naţional, dar şi două Cupe ale României şi alte două Supercupe ale României. Ca jucător al roş-albaştrilor, Dumitru Dumtriu a cucerit de trei ori Cupa României. 

Afla mai multe despre: dumitru dumitriubogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare