Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un om cu greutate în fotbalul românesc surprinde: "Ca să fiu sincer, Craiova este principala favorită la câştigarea titlului"

EXCLUSIV | Un om cu greutate în fotbalul românesc surprinde: "Ca să fiu sincer, Craiova este principala favorită la câştigarea titlului"
Comentarii

Emil Săndoi, fostul antrenor al Universităţii Craiova, o consideră pe echipa din Bănie drept principala favorită la câştigarea campionatului.

Experimentatul antrenor crede că oltenii pot profita de problemele pe care le are FCSB şi de programul încărcat al CFR-ului.

"Craiova ne-a obişnuit cu locurile fruntaşe în ultimii ani şi ne-a obişnuit ca aproape în fiecare an să facă un pas înainte în privinţa performanţelor pe care le obţine. În momentul de faţă, era normal ca Victor Piţurcă să declare că îşi doreşte titlul. Ca să fiu sincer, în acest campionat, având în vedere problemele care au fost la FCSB, având în vedere că CFR joacă totuşi grupe de Europa League, chiar dacă ei şi-au făcut un lot valoros, cu jucători de valori apropiate, chiar aş putea să spun că, în momentul de faţă, Craiova, prin mutarea pe care a făcut-o, este principala favorită la câştigarea campionatului", a declarat  Emil Săndoi, pentru Telekom Sport.

În opinia lui Săndoi, Victor Piţurcă nu este singurul atu al alb-albaştrilor în lupta pentru titlu.

"Victor Piţurcă este un realist. Cred că îşi va alege strategia şi în funcţie de jucătorii pe care îi are la dispoziţie. În momentul de faţă Craiova are un lot echilibrat, un lot care îi permite să viseze la primul loc în campionat", a adăugat Săndoi.

"Craiova are prima şansă în faţa FCSB-ului"

Emil Săndoi merge pe mâna oltenilor în duelul cu FCSB, programat duminică, 15 septembrie, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Cred că nu întâmplător Victor Piţurcă a ales să vină în această perioadă la Craiova. Automat a avut la dispoziţie cel puţin o săptămână făr ciclul săptămânal de dinaintea jocului, în care să cunoască foarte bine jucătorii.

Bineînţeles că va fi un derby, până la urmă mai puţin contează poziţia FCSB-ului din clasament. O echipă cu jucători de valoare. Nu trebuie să uităm că totuşi FCSB are jucători de valoare. Până la umră şi Becali a investit foarte mult în transferurile pe care le-a făcut.

Trebuie să recunoaştem că există un lot stufos acolo. Un lot cu jucători de valoare care au demonstrat la cel mai înalt nivel şi din punctul ăsta de vedere să nu credem cumva că va fi un joc uşor pentru Craiova. Este un joc al orgoliilor pentru că aţi văzut, Craiova a avut o perioadă destul de lungă în care nu a reuşit să câştige cu Steaua.

Ar fi trei puncte importante pentru că dacă în momentul de faţă sunt nouă puncte între Craiova şi FCSB, vă daţi seama, în eventualitatea unei victorii, deja ne-am duce la 12 puncte.

Ar fi un pas important pe care Craiova îl face. Eu sunt convins că se va juca cu casa închisă, nu numai acest meci cu FCSB. Sunt convins că va fi o atmosferă de zile mari. Din punctul meu de vedere, Craiova pleacă cu prima şansă. Şi cred că va reuşi să câştige acest joc", a încheiat Săndoi.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare