Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Un străin în naţionala României la barajul cu Islanda? ”E un băiat extraordinar care a învăţat şi limba română”

EXCLUSIV Un străin în naţionala României la barajul cu Islanda? ”E un băiat extraordinar care a învăţat şi limba română”

Echipa națională

Comentarii

Fost campion al României cu FCSB, Andrei Prepeliţă spune că Mario Camora, de la CFR Cluj, este stranierul care poate juca în prima reprezentativă a României.

Andrei Prepeliţă a debutat în echipa reprezentativă în 2014. A strâns 14 selecţii pentru naţionala României, jumătate dintre ele în 2016, în perioada în care a evoluat pentru ruşii de la Rostov şi bulgarii de la Ludogoret.

Fostul mijlocaş de la FCSB, campion al României de trei ori între 2012 şi 2015, mărturiseşte că speră ca echipa reprezentativă antrenată acum de Mirel Rădoi să treacă de Islanda la baraj şi spune că într-o eventuală finală ar prefera reprezentativa Ungariei: ”Naţionala şi-a jucat meciurile, la meciul cu Suedia e o diferenţă de valoare. Am avut câţiva colegi islandezi foarte buni. E un meci echilibrat. O echipă de forţă, i-am văzut la Euro 2016, au făcut o figură foarte frumoasă. Ăsta e meciul de baraj, asta e finala. Într-o finală, cred că aş prefera totuşi Ungaria” a declarat Prepeliţă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Problema naţionalizării jucătorilor străini a fost abordată şi de fostul jucător al roş-albaştrilor. Prepeliţă îl recomandă pe Mario Camora, de la CFR Cluj, unul dintre cei mai experimentaţi străini care au ajuns în fotbalul românesc: ”Aş vrea străini dar care să facă diferenţa, un atacant, un mijlocaş de creaţie, nu ducem lipsă de fundaşi. Camora e un băiat extraordinar, care a învăţat limba” a mai spus Prepeliţă pentru Telekom Sport.

  • 1.1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mario Camora
  • 328 de meciuri a jucat pentru CFR Cluj
  • 2011 este anul în care Mario Camora a ajuns în România
  • 3 titluri de campion al României are Camora în cariera sa

viewscnt
Articole similare
FOTO Cum a fost surprinsa de iubit cea mai frumoasa sportiva din Romania: "Il iubesc de nu...