Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Un succes foarte important pentru noi” Dan Anca, antrenor CSM Bucureşti, optimist după victoria în faţa Stelei: ”Să ajungem cât mai sus!”

EXCLUSIV ”Un succes foarte important pentru noi” Dan Anca, antrenor CSM Bucureşti, optimist după victoria în faţa Stelei: ”Să ajungem cât mai sus!”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat partida de handbal masculin, scor 31-28 contra formaţiei CSA Steaua Bucureşti.

La pauză, CSM a fost condusă la două goluri, scor 12-14, dar în partea secundă, ”tigrii” au întors meciul şi s-au impus la trei goluri diferenţă. La final, antrenorul CSM-ului, Dan Anca a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport: ”Dacă ne luăm după poziţia clasamentului, e o victorie surpriză, dar noi am trăit tot timpul cu convingerea că putem mai bine decât suntem acum. Noi sperăm să ne fi maturizat în jocurile pe care le-am avut până acum, în care finalul ne-a trădat. De data aceasta, finalul ne-a ajutat, am stat mai bine în joc şi toată lumea care a jucat s-a achitat de sarcini. Victoria aceasta înseamnă foarte mult pentru noi, din punct de vedere moral, pentru că treceam printr-o perioadă nu tocmai fericită, şi poziţia în clasament, şi punctele adunate şi o victorie în deplasare, împotriva Stelei, care are un lot destul de valoros, normal că a produs această bucurie” a spus Anca, după meci.

Unde poate ajunge CSM la finalul anului? ”Noi sperăm cât mai sus. Deja m-am învăţat, suflu şi în iaurt acum, vorba aceea. Noi sperăm de la meci la meci să contabilizăm puncte în clasament” a mai adăugat Dan Anca.

Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti şi-a aflat şi adversara din optimile de finală ale EHF Challenge Cup. Aceasta este formaţia Alingsås HK, vicecampioana Suediei! Deţinători ai EHF Challenge Cup, ”tigrii” s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei după ce au trecut de Masheka Mogilev, din Belarus, cu scorul general de 59-56. Suedezii de la Alingsås HK au eliminat în turul anterior formaţia olandeză JD Techniek Hurry-Up, 69-47 la general.

Afla mai multe despre: csm bucureştihandbaldan anca 

viewscnt
Articole similare