Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un tată mândru! Gică Hagi: ”Eu sunt pe linia a doua în raportul meu cu Ianis. Ieri, publicul l-a împins de la spate!”

EXCLUSIV Un tată mândru! Gică Hagi: ”Eu sunt pe linia a doua în raportul meu cu Ianis. Ieri, publicul l-a împins de la spate!”

Stranieri

Comentarii

În direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, Gheorghe Hagi a oferit o nouă reacţie după prestaţia excepţională a fiului său, Ianis Hagi, în partida cu Braga.

Gheorghe Hagi a subliniat la Telekom Sport prestaţia lui Ianis din meciul contra portughezilor de la Braga, precum şi încrederea de care se bucură din partea antrenorului Steven Gerrard: ”Ianis a avut o prestaţie extroardinară. Tot ce ştiu e că de la început a fost dorit de conducerea tehhnică, toţi au fost convinşi de calităţie lui. O importanţă mare o are managerul.  care ştie să scoată din el maxim. Ştie să vorbească cu el şi el se simte ofarte bine în grupe. Au un grup foarte bun şi publicul şi suporterii...de aia am zis că e un club ideal pentu el. Pentru mentalitatea lui pentru creşterea lui şi el probabil e mult mai pregătit pentru acest lucru. Anii trec, a făcut şi el 21 de ani, e mult mai pregătit pentru acest challenge. Se vede încrederea pe care i-a dat-o antrenorul. El se simte bine, e într-o perioadă frumoasă a lui... clubul a fost foarte mare şi îşi doreşte să revină acolo unde a fost. Au multă motivaţie în club. El ştie asta că ce a făcut ieri nu mai e valabil azi. La fotbal aşa e. E bine, e frumos, dar totul durează foarte puţin” a mărturisit Gică Hagi.

N-au fost cele mai bune condiţii pentru un fotbalist. Vremea potrivnică din Scoţia, dar şi terenul mai puţin bun i-au pus probleme lui Ianis în multe momente. Gică Hagi, care a asistat la meciul de pe Ibrox Park a ales să vadă lucrurile altfel: ”Jucătorul bun trebuie să se adapteze pe toate terenurile. Trebuie să ştii să te adaptezi nu să găseşti un alibi. Temperatura acolo se schimbă. Iarnă vară, ninsoare, ploaie, vânt, în decurs de o oră. Era frig şi m-am şters şi eu” s-a confesat Gică Hagi.

”Are 21 de ani, în fiecare zi se face mai bun. Toată această creştere care s-a văzut şi ieri face parte din procesul lui de formare. Experienţa lui internaţională este în joc acum şi totul îl face să fie mai bun. Fotbaliştii tineri au nevoie să joace şi devin mai buni în fiecare zi. Am văzut un meci frumos, un public extreordinar, o seară fantasică. E fantastic cum trăiesc oamenii şi cum susţin echipa. Creează presiune şi cred că-i dă jucătorului o adrenalină extraordinară. Ăsta a fost secretul ieri, publicul care i-a împins pe jucători”

Hagi a respins comparaţia dintre el şi Ianis cu privire la asemănarea dintre golul victoriei marcat aseară de fiul său şi reuşita sa superbă cu Dinamo Kiev: ”Lăsaţi-mă pe mine. Faceţi-le voi (n.r comparaţiile) nu trebuie să răspund eu la lucrurile astea. Eu v-am zis ce s-a întâmplat la meciul cu Spania când a venit un copil la mine şi mi-a cerut autograf pentru că eram tatăl lui Ianis. Nu e despre mine, acum e totul despre el. Sunt pe linia a doua în raportul meu cu el. Eu am fost fotbalist, acum e el. El e un jucător care are creativitate cu mingea la picior. Atunci eşti valoros când joci pe calităţile tale, iar una dintre calităţile lui cele mai mari e că e creativ şi că are ambele picioare” a mai spus Gică Hagi, în exclusivitate la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare