Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Una dintre legendele Stelei deplânge situaţia de la Dinamo: ”Mi-aş fi dorit să intre în play-off. Am beneficiat de rivalitatea cu ei”

EXCLUSIV | Una dintre legendele Stelei deplânge situaţia de la Dinamo: ”Mi-aş fi dorit să intre în play-off. Am beneficiat de rivalitatea cu ei”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dumitriu, antrenorul care a calificat-o pentru prima dată pe Steaua în grupele Ligii Campionilor, spune că regretă foarte mult situaţia în care a ajuns rivala Dinamo.

Pentru al doilea an la rând, Dinamo a ratat prezenţa în play-off-ul Ligii 1. Situaţia în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare provoacă regrete şi în rândul marilor rivali. Dumitru Dumitriu susţine că FCSB are nevoie de rivalitatea cu Dinamo şi deplânge situaţia în care au ajuns ”câinii”.

”Eu am benenficiat de rivalitatea Steaua-Dinamo. Şi ca jucător, şi ca antrenor. Ne pregăteam ca jucători, când jucam cu Dinamo era sărbătoare. Indiferent cine câştiga, era un meci de calitate. Şi ca antrenor la fel. Era o rivalitate. Între jucătorii stelişti şi cei dinamovişti, şi între galerii... Au ţinut flacăra aprinsă în fotbalul românesc. Mi-aş fi dorit ca şi Dinamo să fie în primele 6. (Să-ţi facă probleme cu retrogradarea?) Greu de crezut, dar trebuie să fie atenţi. Din punctul meu de vedere, cred că vor reuşi să se salveze. Dar este o situaţie şi nu credeam niciodată că vor ajunge până aici”, a declarat Dumitru Dumitriu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dumitriu 

viewscnt
Articole similare