Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unde l-a vândut Viitorul pe Gabi Iancu. Gică Hagi iese din nou pe profit. O nouă lovitură pe piaţa transferurilor

EXCLUSIV | Unde l-a vândut Viitorul pe Gabi Iancu. Gică Hagi iese din nou pe profit. O nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

Viitorul reuşeşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi îl vinde pe Gabi Iancu la Al Ahli Sports Club, din Qatar. Iancu a revenit la Viitorul în vara lui 2019, liber de contract, după ce s-a despărţit de Dunărea Călăraşi. Gabi Iancu a fost selecţionat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, din Liga Naţiunilor.

Gică Hagi a reuşit să resusciteze cariera încă unui jucător şi acum îl transferă în străinătate. Gabi Iancu trece printr-o formă excelentă şi Viitorul a primit pentru el o ofertă de la Al Ahli Doha, una dintre echipele bune din Qatar.

Viitorul reuşeşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Viitorul iese pe profit

Din informaţiile Telekom Sport, Gabi Iancu va fi cedat la Al Ahli Doha. Echipa din Qatar a fost impresionată de evoluţiile pe care atacantul de 26 de ani le-a avut în ultimul an şi a decis să facă o ofertă. Interesant este că Gică Hagi n-a ţinut la preţ, mai ales că jucătorul a venit liber de contract. 
De altfel, Hagi a recunoscut pentru Telekom Sport că suma de transfer nu este impresionat şi a explicat de ce: ”Nu e vorba de suma aceea (n.r. 1,3 milioane de euro, cota lui Iacu), ar fi fost bine. L-am înţeles şi pe el, am vorbit cu el şi facem lucrurile în aşa fel încăt să-i ajutăm şi pe ei”, a dezvăluit Gică Hagi pentru Telekom Sport, într-o intervenţie pe care a avut-o marţi seară, în cadrul emisiunii Sport Report. 
Totuşi, Viitorul iese pe profit. Gabi Iancu a venit liber de contract în 2019, într-o perioadă în care nu era în cea mai bună formă. Gică Hagi a avut încredere în el, l-a pregătit şi l-a transformat într-unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. În sezonul trecut, Gabi Iancu a fost golgheterul Ligii 1.

Gabi Iancu se transferă de la Viitorul la Al Ahli Doha şi va fi coleg cu câţiva jucători importanţi

Al Ahli Doha este una dintre echipele mari din Qatar şi are în lot câţiva jucători cunoscuţi. Printre ei, Mohamed Diame (mijloca, fost jucător la Wigan, West Ham, Hull City şi Newcastle), Nabil El Zhar (mijlocaş stânga, fost jucător la Saint-Etienne, Liverpool şi PAOK) sau Hernen Perez (mijlocaş lateral, fost jucător la Villarreal, Olympiacos, Espanyol şi Alaves).
Ca un fapt divers, la Al Ahli a jucat şi Pep Guardiola, între 2003 şi 2005. 
 
Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: gabi iancu 

viewscnt
Articole similare