Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unde se transferă Gabi Tamaş după ce s-a despărţit de Astra. Dani Coman a oferit detalii: ”Mie aşa mi-a zis”

EXCLUSIV | Unde se transferă Gabi Tamaş după ce s-a despărţit de Astra. Dani Coman a oferit detalii: ”Mie aşa mi-a zis”

Superliga

Comentarii

Dani Coman a oferit câteva indicii despre echipa la care s-ar putea transfera Gabi Tamaş după ce şi-a reziliat contractul. Fundaşul în vârstă de 36 de ani are mai multe oferte din ţară şi din străinătate.

Gabi Tamaş şi-a reziliat joi contractul după ce în urmă cu o săptămână semnase prelungirea până la finalul sezonului. Fundaşul în vârstă de 36 de ani are mai multe oferte de transfer, de la echipe din Liga 1 şi din străinătate. Dani Coman are numai cuvinte de laudă pentru fostul internaţional român şi spune că Astra ar fi avut nevoie de el pentru meciul cu FCSB, din următoarea etapă.

”Cu Tamaş am reziliat de comun acord, deşi aveam semnat cu el o prelungire până la finalul acestui sezon. Din motive personale a dorit să reziliem, iar azi s-a reziliat. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi şi îi urăm multă baftă în continuare. A fost un jucător important atât în teren, cât şi în afara terenului, un jucător care se antrena 100%, care a jucat foarte bine la acest la club, din păcate n-am ajuns la o înţelegere pentru a rămâne. E adevărat că era nevoie de Gabi Tamaş nu numai la meciul cu FCSB, ci la orice meci pentru că era un factor mobilizator în echipă”, a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Unde s-ar putea transfera Gabi Tamaş după ce şi-a reziliat contractul cu Astra

Tamaş a fost în acest sezon unul dintre cei mai constanţi fundaşi din Liga 1 şi jocurile bune l-au adus din nou în atenţia echipei naţionale. În acelaşi timp, evoluţiile lui Gabi Tamaş au fost remarcate şi de câteva echipe din Liga 1, dar şi din străinătate, care acum vor să-l transfere.

Dani Coman susţine că a avut o conversaţie cu Gabi Tamaş, care i-a transmis că are două oferte bune de transfer din străinătate: ”Eu cred că va pleca în străinătate, mi-a zis că are două oferte bune din străinătate şi cred că asta a fost motivul principal”.

Una dintre ele ar putea fi de la Hapoel Haifa, unde a mai jucat şi a lăsat o impresie excelentă. De altfel, Gabi Tama a rămas în relaţii foarte bună cu cei de la Hapoel Haifa şi fanii i-au cerut de mai multe ori să revină.

Unde s-ar putea transfera Gabi Tamaş după ce a plecat de la Astra. Este dorit şi de Rapid

Una dintre echipele din România care-l doresc pe Gabi Tamaş este Rapid. Giuleştenii şi-au propus să-i facă o ofertă dacă îşi asigură promovarea în Liga 1. Dani Coman este de părere că Rapid ar îndeplini condiţiile pe care le are Gabi Tamaş. În acelaşi timp, ar fi u super lovitură pentru echipa din Giuleşti:

”Pentru Rapid ar fi extraordinar ca un jucător de nivelul lui Tamaş să ajungă acolo, dar nu ştiu. Gabi e un băiat imprevizibil, pentru el e important un club ca să se simtă apreciat, un club care să-i ofere linişte din toate punctele de vedere, un club cu suporterii Rapidului e un atu în plus pentru Gabi de a semna”, a mai spus Dani Coman pentru Telekom Sport.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare