Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Unde se va juca finala Cupei României din acest an: "Se judecă în funcţie de numărul de spectatori"

EXCLUSIV Unde se va juca finala Cupei României din acest an: "Se judecă în funcţie de numărul de spectatori"

Cupa României

Comentarii

În manşa tur a semifinalelor Cupei României din acest an echipa sibiană Hermannstadt a trecut cu 1-0 de Gaz Metan Mediaş, în timp de Universitatea Craiova s-a impus 5-1 în faţa celor de la FC Botoşani.

Până în acest moment, Federaţia Română de Fotbal, nu a anunţat oficial locul de desfăşurare al finalei din acest an, dar Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a vorbit în exclusivitate la Telekom Sport pe marginea acestui subiect.
 
"Comitetul Executiv stabileşte unde se dispută finala. Ar fi fost mai OK să se anunţe de la început, dar exista un impediment, cel financiar. Pentru că dacă ai o finală de genul FC Voluntari - Chiajna şi o pui pe Arena Naţională totul e urât. Cheltuielile sun foarte mari, încasările sunt foarte mici, aşa că se aşteaptă pe unde sunt echipele, ce bazin de suporteri au cele calificate, iar Comitetul Executiv urmează să stabilească. 
 
În primul rând se judecă în funcţie de numărul de spectatori care ar putea fi la meci. Aici, dacă vorbim de bazinul de suporteri, cred că ar fi nevoie de un stadion mare. Adică însemnând în jur de 15-20.000 de locuri. Pentru că fanii olteni vor veni. Cel puţin Hermannstadt are 6.000 de oameni din Liga B, aproape meci de meci", a declarat Vochin.
 
Formaţia CSU Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, la care Alexandru Băluţă a marcat de trei ori.  În celălalt meci din semifinale, AFC Hermannstadt, din liga a II-a, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş.  Partidele retur vor avea loc la 9 mai.

Afla mai multe despre: craiovacupa romanieifinaladeciziecexfrfanuntstadion 

viewscnt
Articole similare