Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Universitatea Craiova, ofertă de transfer pentru unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1. Super lovitura la care a lucrat în secret

EXCLUSIV | Universitatea Craiova, ofertă de transfer pentru unul dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1. Super lovitura la care a lucrat în secret

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a vrut să dea lovitura prin transferul unuia dintre cei mai tehnici jucători din Liga 1. Însă Gică Popescu susţine că Alexandru Măţan n-a vrut să plece de la Viitorul.

Universitatea Craiova a făcut o ofertă de transfer pentru unul dintre cei mai talentaţi tineri mijlocaşi din România, Alexandru Măţan. S-a întâmplat chiar la începutul sezonului. Însă oltenii au primit un răspuns negativ din partea mijlocaşului de 21 de ani.

Universitatea Craiova a vrut să dea lovitura cu transferul lui Alexandru Măţan: ”Cluburile erau înţelese”

La începutul acestui sezon, Universitatea Craiova a vrut să se întărească pe postul de mijlocaş ofensiv şi a vrut să-l transfere pe unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia sa. Şefii echipei din Bănie au trimis o ofertă şi, în urma negocierilor, omologii de la Viitorul şi-au dat acordul pentru transfer.

Spre surprinderea tuturor, nu la fel de încâtat a fost jucătorul. Alexandru Măţan a refuzat să se transfere la Universitatea Craiova, spune Gică Popescu, după o discuţie pe care a avut-o cu antrenorul de atunci Ruben de la Barrera. Acesta i-a transmis că este un jucător foarte important pentru echipă şi se va baza pe el.

Gică Popescu spune însă că a contat şi oferta pe care Craiova i-a făcut-o lui Alex Măţan. Preşedintele Viitorului susţine că Măţan n-a foarte încântat de salariul pe care i l-a propus Craiova şi a fost încă un motiv pentru care transferul a picat.

”(De ce n-a dorit să plece la Craiova?) A fost chiar la începutul sezonului, în vară, când venise Ruben, pentru el, Măţan era jucătorul cel mai important. I-a transmis gândurile sale lui Măţan, se simţea foarte bine, era într-un moment foarte bun, a zis: ”nu doresc, vreau să rămân aici”. Până la urmă a fost şi o înţelegere de contract, pentru că Măţan a dorit o anumită siguranţă financiară pe care Craiova nu a vrut să o plătească şi atunci s-a rupt, dar cluburile erau înţelese”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Telekom Sport.

În vârstă de 21 de ani, Alex Măţan este mijlocaş ofensiv şi se remarcă mai ales prin tehnică. A fost jucător de bază la Viitorul în acest sezon, cu 15 partide, un gol şi patru assist-uri. Pe transfermarkt.com, Alex Măţan este cotat la 850.000 de euro.

Afla mai multe despre: alex matan 

viewscnt
Articole similare