Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Universitatea Craiova, transfer pentru titlu! "Este un câştig indiscutabil!" Fanii olteni pot răsufla uşuraţi

EXCLUSIV Universitatea Craiova, transfer pentru titlu! "Este un câştig indiscutabil!" Fanii olteni pot răsufla uşuraţi
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Andrei Vochin îl consideră pe tânărul Ştefan Vlădoiu unul dintre "transferurile" de titlu ale formaţiei din Bănie. El a remarcat felul în care Craiova a gestionat regula U21 în Liga 1: "Bravo lor!"

"Transfer" de titlu la Craiova. Ştefan Vlădoiu, piesă cheie în angrenajul lui Bergodi. Vochin l-a remarcat imediat!

Universitatea Craiova s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor în plină pandemie, dar şi înainte de oprirea campionatului.

În a doua situaţie se află fundaşul dreapta, Ştefan Vlădoiu, adus înapoi de Craiova, după un periplu pe la Dunărea Călăraşi. Acesta a reuşit să se impună în echipa de start a lui Cristiano Bergodi şi pare să progreseze, de la un meci la altul. Are deja patru pase decisive la Universitatea Craiova, două dintre ele reuşite în 2020. Un lateral dreapta ofensiv, rapid şi cu un bun plasament, Vlădoiu poate acoperi pe viitor un post deficitar şi în angrenajul echipei naţionale. 

Vlădoiu a fost remarcat de expertul Telekom Sport, Andrei Vochin, un fin cunoscător al fenomenului. Consilierul preşedintelului FRF, Răzvan Burleanu, a explicat în emisiunea Sport Report că îl consideră pe Vlădoiu un câştig pentru olteni şi unul dintre punctele de sprijin ale visului de a cuceri titlul la finalul actualei stagiuni.

"Iarăsi Vlădoiu, o centrare foarte bună, cum nu vezi des în campionatul nostru. Iar pentru faza ofensivă, Vlădoiu mi se pare că e din ce în ce mai bun. A căpătat din ce în ce mai multă încredere şi aportul lui ofensiv e demn de remarcat. Sezonul trecut el era schimbarea pe postul de fundaş dreapta, Borţa. A beneficiat de regula U21 la fel ca şi Mihăilă. Este un semn de exclamare pronunţat că Universitatea se gândeşte la titlu, încă de la începutul anului. Şi că Universitatea este o echipă care ştie să profite de regula U21, bravo lor!" a explicat Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.

Cine este Ştefan Vlădoiu

Ştefan Vlădoiu are 21 de ani şi s-a născut la Râmnicu Vâlcea. Puştiul a început fotbalul la Universitatea Craiova, fiind un produs 100% al academiei clubului.

A fost cedat la Sportul Snagov şi Dunărea Călăraşi până anul trecut, când a reuşit să se impună pe poziţia de fundaş dreapta după plecarea lui Ivan Martic din Bănie.

Vlădoiu a jucat 6 meciuri pentru Dunărea Călăraşi sub comanda lui Dan Alexa, în Liga 1. La Snagov el a fost folosit constant, bifând 50 de meciuri. Acum, la 21 de ani, este noul titular al postului de fundaş dreapta de la U Craiova şi pare să impresioneze prin evoluţiile sale. Are 24 de meciuri pentru formaţia sa de suflet, fără să marcheze vreodată.

  • 700 de mii de euro este acum cota lui Vlădoiu

  • Fundaşul dreapta este printre cei mai bine cotaţi 80 de jucători români ai momentului

  • 4 pase de gol are Vlădoiu în Liga 1

  • Cu FC Argeş, Vlădoiu a reuşit a doua pasă de gol din acest an

Afla mai multe despre: ştefan vlădoiu 

viewscnt
Articole similare