Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Unui fost dinamovist îi merge de minune într-un alt campionat. Inclus DIN NOU în echipa etapei: "Există interes din alte ţări pentru el"

EXCLUSIV Unui fost dinamovist îi merge de minune într-un alt campionat. Inclus DIN NOU în echipa etapei: "Există interes din alte ţări pentru el"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Claudiu Bumba pare că şi-a regăsit ritmul în campionatul Ungariei. Fotbalistul de la Kisvarda a fost inclus din nou în echipa etapei.

Fostul jucător de la Dinamo, Claudiu Bumba, a fost inclus din nou în echipa etapei în Ungariei, după o nouă prestaţie bună în tricoul formaţiei Kisvarda.

După ce etapa trecută a marcat golul etapei în Ungaria, Bumba s-a evidenţiat din nou în tricoul echipei sale. Site ul de specialitate Csakfoci.hu a l-a remarcat pe internaţionalul român după ultima sa evoluţie: "A muncit foarte mult la mijlocul terenului luand parte la marea majoritate a actiunilor de atac, dar cand a fost nevoie a fost foarte util şi pe faza de aparare . În min 62 a oferit pasa de gol pentru Rubus, iar apoi a fost foarte aproape de gol, când lovitura sa de cap a fost parată extraordinar de Tujvel"

Conform INSTAT, Claudiu Bumba s-a clasat pe locul al-3 lea în duelurile castigate, cât şi în duelurile câştigate prin dribling, din 8 încercate, el reuşind nu mai puţin de 6 corecte.

De fotbalistul român se interesează deja echipe din Cipru şi Ungaria, dar agentul său, Karda Attila a explicat: "Claudiu Bumba se simte foarte bine la Kisvarda, unde este extrem de apreciat. Sigur, analizăm variantele cele mai potrivite pentru el, dar momentan este un jucător fericit aici în Ungaria" ne-a mărturisit în exclusivitate, impresarul fotbalistului.

Ajuns la 26 de ani, fotbalistul originar din Baia Mare a ajuns la Kisvarda în vara anului trecut.

  • 250 de mii de euro este cota de piaţă a lui Bumba în prezent

  • 22 de meciuri, 2 goluri şi 3 pase decisive are la Kisvarda în acest sezon

  • 14 meciuri a bifat pentru Dinamo

 Galerie foto

Afla mai multe despre: claudiu bumba 

viewscnt
Articole similare