Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul din antrenorii doriţi de Craiova a vorbit depre posibilitatea de a merge în Bănie: "Normal că e atractiv!"

EXCLUSIV | Unul din antrenorii doriţi de Craiova a vorbit depre posibilitatea de a merge în Bănie: "Normal că e atractiv!"

Superliga

Comentarii

Italianul Cristiano Bergodi reprezintă o variantă pentru Craiova, echipă care şi-ar putea schimba antrenorul după finalul sezonului.

Corneliu Papură a preluat echipa după plecarea lui Devis Mangia, însă fostul mijlocaş nu e sigur că va primi continutitate din viitorul sezon.

În ultimele zile, s-a vorbit tot mai intens despre un interes al oltenilor pentru Cristiano Bergodi, tehnician aflat în acest moment pe banca celor de la Voluntari.

Italianul a vorbit pentru Telekom Sport despre posibilitatea de a prelua echipa din Bănie şi a recunoscut că ar fi tentat de această variantă.

"E normal că e atractiv pentru că fotbalul se joacă şi pentru suporteri, fotbal fără suporteri e greu. E atractiv, sunt echipe în toată lumea cu suporteri, e una dintre echipele urmărite de mulţi suporteri pătimaşi, dar asta nu înseamnă nimic.

E normal că unui antrenor îi place să antreneze o echipă, îi place meseria asta şi mie îmi place şi aici la Voluntari pentru că m-am înţeles foarte bine cu băieţii şi cu conducerea...

Eu nu am vorbit cu nimeni, ce pot să spun. Asta e meseria unui antrenor, e frumos când cineva apreciează munca ta, muncim pentru glorie, pentru imagine, pentru bani.

Eu stau foarte bine aici şi o să vedem ce se va întâmpla la finalul campionatului"
, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: bergodicraiova 

viewscnt
Articole similare