Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 se transferă în străinătate: ”Aşa mi-a spus acum două zile”. Unde va juca

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 se transferă în străinătate: ”Aşa mi-a spus acum două zile”. Unde va juca

Superliga

Comentarii

Diego Fabbrini, unul dintre cei mai buni jucători străini din Liga 1, pleacă de la FC Botoşani după numai un an. Valeriu Iftime susţine că mijlocaşul italian va semna cu o echipă din Bulgaria, Levski - cel mai probabil.

Diego Fabbrini a fost unul dintre tranferurile interesante pe care FC Botoşani le-a făcut la începutul sezonului. Cu echipe precum Palermo, udinese, Siena, Watford şi Middlesbrough în CV, jucătorul de 28 de ani a ieşit rapid în evidenţă prin calităţile sale. În iarnă, a fost curat de FCSB şi recent s-a vorbit despre interesul lui Dinamo.

Fabbrini va pleca însă din Liga 1, susţine patronul lui FC Botoşani. Valeriu Iftime susţine că mijlocaşul italian i-a transmis că va semna cu Levski Sofia.

”El putea să fie un jucător important pentru Dinamo. Din fericire pentru mine, el nu pleca la o altă echipă în România, sau cel puţin asta mi-a promis. Oferta pe care am spus de-a lungul timpului că i-am făcut-o a fost destul de consistentă şi destul de echilibrată, în aşa fel încât să nu aibă un avantaj sunstanţial la o echipă din România şi să plece. Cred că e ultimul meci la Botoşani şi mă tem că e ultimul meci în România, el urmând să plece în Bulgaria. Cred că la Levski Sofia, dacă nu mă înşel. Aşa mi-a spus acum două zile”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimediego fabbrini 

viewscnt
Articole similare