Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai cunoscuţi străini din Liga 1 şi-a reziliat contractul şi pleacă din România

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai cunoscuţi străini din Liga 1 şi-a reziliat contractul şi pleacă din România

Liga 1

Comentarii

Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători străini din Liga 1, Nicandro Breeveld, şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi. Cel mai probabil, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani îşi va continua cariera în străinătate.

Poli Iaşi a rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători. Din informaţiile Telekom Sport, Nicandro Breeveld şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi şi va pleca din România. Mijlocaşul olandez mai avea contract până în vară, însă a ajuns la un acord să plece încă din această iarnă.

Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători străini pleacă din România

Nicandro Breeveld a semnat cu Poli Iaşi în vara lui 2019, când s-a despărţit de Al Markhiya (Qatar). Mijlocaşul de 34 de a fost jucător bază la Poli Iaşi, dar în acest sezon a adunat doar 615 minute, distribuite în 9 meciuri. În acest timp, Breeveld a reuşit o pasă de gol.

Din informaţiile Telekom Sport, Nicandro Breeveld n-a mai vrut să continue la Poli Iaşi şi a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul olandez era nemulţumit şi de problemele financiare ale clubului, care au dus la întărzierea salariilor

”Este greu să te mai gândeşti la aceste lucruri atunci când te antrenezi sau când joci într-un meci, pentru că faci ceea ce iubeşti. Atunci când eşti acasă te gândeşti fără să vrei la acest aspect. Jucătorii care chiar au nevoie de bani într-un anumit moment este clar că nu vor fi concentraţi 100%  la antrenamente sau la meciuri”, spunea Breeveld în urmă cu aproape două săptămâni.

Nicandro Breeveld va pleca din România şi, cel mai probabil, îşi va continua cariera în străinătate. În vârstă de 34 de ani, el a mai jucat de-a lungul carierei la Zeeburgia (Olanda), FC Omniworld (Olanda), Telstar (Olanda), Astra, Jiul Petroşani, Gaz Metan, Pandurii, FCSB, Dibba Fujairah (Emiratele Arabe), Omonia Nikosia şi Al Markhiya (Qatar).

Breeveld are peste 150 de meciuri în Liga 1 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători străini din România.

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere