Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria Stelei a dat verdictul. El e singurul român care ar avea loc în naţionala Serbiei

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai iubiţi străini din istoria Stelei a dat verdictul. El e singurul român care ar avea loc în naţionala Serbiei

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al echipei Steaua, Novak Martinovic, care joacă în prezent în ţara natală la OFK Belgrad, a identificat singurul jucător român care ar avea loc în naţionala Serbiei. Este vorba despre fundaşul echipei Napoli, Vlad Chiricheş, care ar fi chiar de folos selecţionatei sârbe, crede fotbalistul ajuns la 33 de ani.

"Normal, Chiricheş pentru mine. Eu am jucat cu el şi pentru mine e un fundaş care poate ajuta echipa Serbiei. Dar îmi pare rău că pot să zic numai unul", a spus Novak Martinovic, la Telekom Sport.

Novak Martinovic a analizat şi evoluţia avută de naţionala Serbiei în debutul la Cupa Mondială: 1-0 cu Costa Rica.

"E cel mai important că am câştigat trei puncte. Am aşteptat mai mult de la acest joc, dar e bine că avem un jucător de o asemenea valoare, capabil să câştige trei puncte printr-o lovitură liberă. Mi se pare că Serbia nu a arătat tot. Problema la noi e că de fiecare dată când noi jucăm aşa, avem aşteptări prea mari şi nu reuşim să trecem de grupe. Dar acum sper că vom reuşi. Acum vom aştepta mai lejer jocul cu Elveţia, având trei puncte, şi apoi cu Brazilia n-o să fie aşa important", a mai spus Martinovic.

Experimentatul fundaş a punctat că selecţionerul Mladen Krstajic (44 de ani) poate reprezenta un atu pentru naţionala Serbiei, deşi tânărul antrenor nu a mai pregătit nicio altă echipă până acum.

"Suntem singura echipă din lume care are selecţioner fără nicio experienţă. Dar a fost un jucător bun, care a jucat în Bundesliga, e foarte bunoscut aici şi cred că îi poate ajuta pe băieţi", a mai spus Martinovic.

Serbia, adversara României în Liga Naţiunilor, a învins, duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. În mintul 56, Kolarov a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20-23 de metri, uşor lateral dreapta, de poarta lui Navas.

Afla mai multe despre: martinovicsteauaserbia 

viewscnt
Articole similare