Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai mari dinamovişti surprinde: ”Mi-e dor de Bănel, ne întâlneam meci de meci!” :)

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai mari dinamovişti surprinde: ”Mi-e dor de Bănel, ne întâlneam meci de meci!” :)

Superliga

Comentarii

Florentin Petre spune că abia aştepta derby-urile cu FCSB şi jucătorii se pregăteau chiar şi cu două săptămâni înainte de această întâlnire. Fostul mijlocaş a rămas şi cu o amintire frumoasă dintr-un astfel de meci.

 Florentin Petre spune că derby-urile cu FCSB sunt cele mai importante meciuri pentru orice dinamovist. Fostul internaţional român susţine că jucătorii se pregătesc cu mult timp înainte de ora partidei. Unul dintre derby-uri i-a rămas în suflet, în anul 2000, când Dinamo a luat titlul după o victorie cu Steaua. De asemenea, Florentin Petre mai spune că avea o relaţie specială cu Bănel Nicoliţă, căruia îi duce dorul.

”Eu mă pregăteam cam cu două săptămâni înainte de acest derby, dar trebuie să creşti acolo, să ai o educaţie aparte pentru meciurile astea, iar mulţi jucatori din ziua de astăzi nu o au. ( n.r. întrebat de ce îi este cel mai dor) De Bănel. Ne întâlneam meci de meci. Glumesc. Mi-e dor de fotbal, să mai joc, dar vorba soţiei mele, cel mai bine ”uită-te pe ăla mic, de plastic (n.r. buletin) să vezi că vârsta nu îţi mai dă posibilitatea să te întorci în timp. Cel mai frumos şi cel mai prolific moment al meu a fost în 2000, când am ieşit campioni exact în meciul disputat în Stefan cel Mare, cu Steaua. Am marcat eu, cu ajutorul lui Lung (n.r. Tibi Lung a scăpat mingea în poartă), Mihalcea şi Lupescu”, a declarat Florentin Petre pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florentin petrefcsbliga 1derbydinamo 

viewscnt
Articole similare