Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cele mai urâte momente din viaţa lui Alex Ioniţă: ”M-am pus pe scaun şi am început să plâng”

EXCLUSIV | Unul dintre cele mai urâte momente din viaţa lui Alex Ioniţă: ”M-am pus pe scaun şi am început să plâng”

UEFA Europa League

Comentarii

Alex Ioniţă şi-a adus cu greu aminte de una dintre cele mai neplăcute amintiri din viaţa sa, acel Rapid - FCSB 1-1, din sferturile Cupei UEFA. Ioniţă spune că a plâns când Nicoliţă a dat gol.

Luni, 30 martie, s-au împlinit 14 ani de la Rapid - FCSB 1-1, în prima manşă a sferturilor Cupei UEFA. Alex Ioniţă avea atunci doar 12 ani, dar spune că a mers în galerie. FCSB a deschis scorul prin Bănel Nicoliţă, în minutul 5, moment în care Ioniţă mărturiseşte că a izbucnit în plâns. Mijlocaşul care joacă acum la Astra este de părere că Rapid ar fi reuşit cu acea echipă să ajungă în finala competiţiei, dacă ar fi reuşit să treacă de FCSB:
 
”Am fost pe stadion aici, am fost în peluza a II-a, am fost în galerie. Şi când a dat gol Bănel Nicoliţă, m-am pus pe scaun şi am început să plâng. (n.r. despre golul lui Viorel Moldovan) M-am bucurat foarte mult, am sărit pe acolo, dar îmi pare rău că n-au reuşit să se califice, pentru că eu cred că reuşeau să treacă şi de semifinale. Rapidul avea în momentele acelea o echipă foarte, foarte bună”, a declarat Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.

Rapid - FCSB 1-1. Meciul care a decis calificarea în semifinale

Rapid şi FCSB au avut atunci un sezon excelent şi au reuşit să se califice în sferturile Cupei UEFA. Sorţii au făcut însă ca cele două să joace între ele. În tur, s-a terminat 1-1, prin golurile marcate de Bănel Nicoliţă (5) şi Viorel Moldovan (50). În retur, FCSB a pregătit meciul pentru 0-0, a închis toate culoarele şi s-a calificat astfel în semifinale. 
RAPID: Coman - Constantin, Maftei, Rada - Bădoi, Emil Dică, Romeo Stancu, Ionuţ Stancu - Daniel Niculae, Moldovan, Buga
Antrenor: Răzvan Lucescu
 
FCSB: Carlos - Ogăraru, Ghionea, Goian, Marin - Nicoliţă, Rădoi, Paraschiv, N. Dică - Opriţa, Andrei Cristea
Antrenor: Cosmin Olăroiu

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare