Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre foştii jucători ai lui Dusan Uhrin, dezvăluiri despre viitorul antrenor al lui Dinamo: ”Nu acceptă discuţii!”

EXCLUSIV | Unul dintre foştii jucători ai lui Dusan Uhrin, dezvăluiri despre viitorul antrenor al lui Dinamo: ”Nu acceptă discuţii!”

Superliga

Comentarii

Gabriel Cânu, fost fundaş la Poli Timişoara, este de părere că oficialii lui Dinamo au fost foarte inspiraţi când au decis să-l aducă antrenor pe Dusan Uhrin.

Dusan Uhrin jr şi Dinamo au ajuns la un acord pentru postul de antrenor şi cehul a aterizat marţi la Bucureşti, pentru a semna contractul. Gabriel Cânu, cel care l-a avut antrenor pe Uhrin la Poli Timişoara, spune că este o variantă foarte bună la Dinamo şi are capacitatea de a redresa echipa.

Cânu îl descrie pe Uhrin drept un antrenor care ţine foarte mult la disciplină şi dă drept exemplu cearta pe care a avut-o cu Ricardo Cadu, când amândoi erau la CFR Cluj. Atunci, Cadu şi-a întrebat antrenorul de ce nu poate să fumeze şi s-a arătat uimit că nu este lăsat în club mai târziu de ora 23:00. Drept urmare, a urmat o ceartă violentă, în urma căreia Dusan Uhrin a plecat de la CFR Cluj:

”Este genul de antrenor care o filosofie proprie, ideile lui - şi la antrenament, şi la joc - pe care pune mare preţ să fie respectate. Nu acceptă discuţii (drept dovadă, cearta cu Cadu, la CFR, după care a plecat). Pune mare accent pe faze fixe, le pregăteşte bine. Eu zi că o să redreseze situaţia prin stilul lui bazat pe seriozitate şi disciplină”, a declarat Gabriel Cânu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabriel canu 

viewscnt
Articole similare