Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | UPDATE: Conceicao a fost dat afară! Dezvăluiri de ultimă oră! Ce se întâmplă la CFR Cluj: ”Ceva nu a funcţionat bine”

EXCLUSIV | UPDATE: Conceicao a fost dat afară! Dezvăluiri de ultimă oră! Ce se întâmplă la CFR Cluj: ”Ceva nu a funcţionat bine”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco a dezvăluit, în direct la Telekom Sport, ce se întâmplă în aceste momente la CFR Cluj.

UPDATE | Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Antonio Conceicao a fost dat afară! CFR Cluj caută acum un nou tehnician

Bilaşco, un apropiat al clubului din Gruia, a dezvăluit că în acest moment este o şedinţă importantă la Cluj unde se stabileşte viitorul lui Conceicao.

Este o şedinţă la Cluj şi se negociază orice variantă în acest moment. Se discută atât despre rămânerea lui Conceicao, dar şi despre plecarea lui. La ora asta, din ce ştiu, Conceicao este încă antrenorul echipei. CFR putea să aibă opt puncte peste FCSB, iar acum ar putea rămâne doar cu un punct avans.

Începutul slab de an este problema. A fost o analiză la cald, prima dată, apoi, după meci, la rece. Acum este o discuţie mai amplă în care se va decide viitorul. Există o vină din partea tuturor, începând de la conducere până la antrenori şi jucători. Ceva nu a funcţionat bine”, a spus Bilaşco, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujconceicaobilasco 

viewscnt
Articole similare