Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV UPDATE | Decizie de ultimă oră luată de Fortes! Anunţul impresarului: ”Ne-a făcut mult rău” Ce se întâmplă cu atacantul dorit de FCSB

EXCLUSIV UPDATE | Decizie de ultimă oră luată de Fortes! Anunţul impresarului: ”Ne-a făcut mult rău” Ce se întâmplă cu atacantul dorit de FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Situaţia lui Carlos Fortes s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş a luat decizia de a merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

UPDATE | Pedro Torrao, impresarul lui Carlos Fortes, a explicat situaţia atacantului şi a anunţat că fotbalistul nu va mai evolua pentru Gaz Metan Mediaş.

"Gaz Metan a încălcat grav dreptul la muncă al jucătorului, atunci când nu l-au luat cu echipa. Nu au comunicat nici cu Carlos  (n.r. Fortes) şi nici cu mine, care sunt reprezentantul legal al jucătorului.  Cei de la Mediaş nu au lăsat un program clar de antrenament de pe 12 ianuarie, de când a fost lăsat la Mediaş. Avocatul nostru a primit instrucţiuni să informeze  FIFA şi TAS în privinţa ruperii contractului. Nu există posibilitatea ca Fortes să mai continue la Gaz Metan sau ca noi să mai discutăm cu preşedintele care, prin neacceptarea ofertei de a-l vinde pe Carlos, a provocat mult rău unui club aflat in insolvenţă. I-am prezentat preşedintelui multe oferte de a-l vinde pe Carlos. Din acest moment nu mai avem ce discuta. Mergem la FIFA!", a zis Pedro Torrao, pentru Telekom Sport.

Carlos Fortes a fost la un pas de a se transfera la FCSB, dar impresarii jucătorului au blocat transferul. Acum, portughezul se află într-o situaţie delicată. Cei de la Gaz Metan nu îl mai primesc la antrenamente, iar ofertele pentru el s-au risipit. Prin urmare, Carlos Fortes îşi va căuta dreptatea la TAS, acolo unde va cere dreptul la muncă.

În vârstă de 24 de ani, Carlos Fortes se află la Gaz Metan Mediaş din vară. El a impresionat încă de la primele meciuri jucate în Liga 1, dar treptat nivelul jocului său a scăzut. Până în prezent, Fortes a strâns 16 meciuri pentru formaţia ardeleană, timp în care a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

"Fortes a fost o telenovelă întreagă şi prea multă lume s-a implicat în ea, activ sau declarativ. Lucrurile nu au făcut bine jucătorului. Discuţii au fost, mie mi s-a spus că în proporţie de 99% vom avea ofertă pentru el şi era clar că nu puteam închide uşa în nas nimănui. Oferta FCSB a fost concretă, agreată de club, dar nu a ţinut totul de noi. Avem promisiuni că vom avea încă o ofertă şi sper să ajungem la un acord, pentru ca Gaz Metan are nevoie de bani. 

Avem un plan de reorganizare şi e unul bun, dar simt nevoia să fac un apel să fim trataţi 100% echidistant. Echipa şi clubul are posibilitatea ca pe termen scurt să iasă din această situaţie. Carlos Fortes nu mai este în circuitul nostru şi aşa cum am spus, avem promisiuni că îşi va găsi echipă. Noi am adus deja un jucător, care cunoaşte bine campionatul şi suntem acoperiţi după sosirea lui Mario Rondon. E un fotbalist foarte bun, era în discuţii şi cu alte cluburi, inclusiv din România, dar împreună cu preşedintele clubului am reuşit să-l facem să conştientizeze că Gaz Metan e cea mai potrivită soluţie pentru el. El este un băiat foarte inteligent şi extrem de motivat să se ridice la parametrii pe care îi aşteptăm", spunea Edi Iordănescu, pentru Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Fortes a mai jucat la Sacavenense U19, Alta de Lisboa, Pontinha, Nacional U19, Racing B, Pacos Ferreira, Braga B, Sanliurfaspor şi Vizela.

Afla mai multe despre: carlos fortesfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare