Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | UPDATE Drăgulescu nu renunţă! Ce a aflat astăzi la INMS. Avem prima sa reacţie: ”Am vrut să mă interesez de un lucru”

EXCLUSIV | UPDATE Drăgulescu nu renunţă! Ce a aflat astăzi la INMS. Avem prima sa reacţie: ”Am vrut să mă interesez de un lucru”galerie foto

Gimnastică

Comentarii

Marian Drăgulescu nu renunţă la demersul său de a lua parte la Campionatele Europene de gimnastică, în ciuda avizului nefavorabil dat de medicii de la INMS. Astăzi a aflat institul în cauză pentru a clarifica un lucru.

UPDATE 13:05 | Reacţia lui Drăgulescu după ce a fost la INMS: ”M-am interesat, şi niciun medic de la INMS care a făcut parte din comisia care a analizat cazul meu nu este specialist în probleme de cardiologie. Toţi se ocupă strict de medicina sportivă generală” - a spus Marian Drăgulescu pentru Telekom Sport. 

În aceste condiţii, sportivul este decis să meargă mai departe, la foruri superioare Federaţiei Române de Gimnastică, mai ales că a primit undă verde din partea unei clinici private specializate în cardiologie. 


Drăgulescu le va solicita celor de la INMS componenţa comisiei medicale care a analizat cazul lui, pentru a vedea dacă din ea au făcut parte medici de specialitate,în speţă cardiologi. Totodată, gimnastul le va cere medicilor de acolo articolul care prevede că nu are voie să intre în sala de sport mai devreme de trei luni, dar şi legislaţia europeană în astfel de cazuri, cu articole de lege. 

Gimnastul Marian Drăgulescu a protestat, joi, în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, faţă de decizia FR Gimnastică de a nu-l include în lotul pentru Campionatele Europene de la Glasgow din motive medicale.

Federaţia Română de Gimnastică a precizat, într-un comunicat, că nu poate încălca regulamentele naţionale şi internaţionale pentru a-l înscrie pe sportivul Marian Drăgulescu cu o afecţiune cardiacă, fără aviz medical de la INMS, la Campioantele Europene de la Glasgow.

Afla mai multe despre: marian dragulescufrggimnastica,  

viewscnt
Articole similare