Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Update: Voluntari a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Rusia

EXCLUSIV | Update: Voluntari a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Rusia

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a rezolvat transferul unui fotbalist cu peste 100 de meciuri în campionatul din Rusia. Fotbalistul vine să întărească defensiva echipei lui Dinu Todoran.

Update: FC Voluntari a anunţat oficial transferul lui Igor Armaş, confirmând informaţia pe care www.telekomsport.ro a oferit-o încă de aseară.

Igor Armas s-a născut pe 14 iulie 1987 la Chişinău şi are dublă cetăţenie. Fotbalistul a costat-o pe Kuban Kransodar în 2010, 700 de mii de euro, iar în 2017 a ajuns la Anzhi în calitate de fotbalsit liber de contract. În cariera sa a mai evolaut la formaţii ca Zimbrul Chişinău şi Hammarby. Cota sa de piaţă este în acest moment de 600 de mii de euro. Armaş poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca fundaş central sau fundaş lateral stânga. 

În vârstă de 31 de ani, Igor Armas a evoluat ultima dată la Anji, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la Kuban Krasnodar sau Hammarby. Născut la Chişinău, Armas a debutat în fotbalul mare la Zimbru Chişinău.

Fotbalistul negociază în aceste momente cu Voluntari, iar dacă totul va decurge bine va fi prezentat în cel mai scurt timp.

FC Voluntari are probleme serioase în acest debut de sezon, iar trupa manageriată de Ioan Andone caută soluţii pentru ieşirea din criză. Experienţa lui Armas ar aduce un plus de siguranţă în centrul apărării pentru trupa ilfoveană.

Afla mai multe despre: armasvoluntaritransferliga 1 

viewscnt
Articole similare