Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Următoarea destinaţie a lui Costel Pantilimon: ”Sunt discuţii” În ce campionat ar vrea să joace portarul român

 EXCLUSIV Următoarea destinaţie a lui Costel Pantilimon: ”Sunt discuţii” În ce campionat ar vrea să joace portarul român

Stranieri

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Costel Pantilimon a mărturisit că va reveni la Nottingham Forest după ce îi expiră împrumutul în Cipru.

Costel Pantilimon se va întoarce în Anglia, după ce campionatul din Cipru a fost abandonat definitiv, din cauza pandemiei de coronavirus.

În luna ianuarie, portarul român a fost împrumutat de Nottingham Forrest la Omonia până la finalul actualului sezon.

”Trebuie să mă întorc, mai am contract cu cei de la Nottingham. Acum am văzut că şi prin Anglia s-a stabilit reînceperea sezonului curent. Sunt discuţii, se poate să rămân acolo pentru că eu niciodată nu am zis că nu vreau să rămân” a mărturisit Pantilimon, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

8 ani a petrecut Pantilimon în Anglia, perioadă în care a evoluat la City, Sunderland, Watford şi Nottingham Forrest. Portarul de 33 de ani nu ar refuza însă o nouă provocare.

Colosul din poarta Omoniei Nicosiei a mărturist şi în ce alt campionat i-ar plăcea să mai evolueze: ”Germania, de exemplu, tot timpul pentru mine a fost o chestie aşa...chiar aş vrea să încerc.  Avusesem acum mulţi ani nişte discuţii. E un fotbal plăcut, e un fotbal cu multă calitate şi e un campionat care îmi place” a mai declarat Pantilimon.

Afla mai multe despre: costel pantilimon 

viewscnt
Articole similare