Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Următorul transfer al CFR-ului, veste proastă pentru Mirel Rădoi: "Vine, joacă şi el trece pe bancă. E de mare valoare!"

EXCLUSIV | Următorul transfer al CFR-ului, veste proastă pentru Mirel Rădoi: "Vine, joacă şi el trece pe bancă. E de mare valoare!"

CFR Cluj

Comentarii

Revenirea lui Giedrius Arlauskis (33 de ani) la CFR Cluj nu e mutarea pe placul lui Basarab Panduru, în contextul în care echipa naţională a României e în căutarea unui portar care să-i ia locu lui Ciprian Tătăruşanu, iar Cristian Bălgrădean era una dintre variante. Panduru e de părere că dacă CFR îl va repatria pe "Arla", atunci "Pufi" va trece pe banca de rezerve şi nu va mai fi o soluţie pentru Mirel Rădoi.

CFR Cluj e la un pas să îl readucă pe Giedrius Arlauskis, după o scurtă aventură a lituanianului la arabi. Goalkeeperul ar fi făcut deja vizita medicală la CFR, iar revenirea sa în Gruia ar putea fi oficializată în următoarele zile. În acest context, Basarab Panduru a spus, la Minutul 91, că Bălgrădean, omul care era o soluţie pentru Mirel Rădoi la naţională, va fi tras pe linie moartă.

Arlauskis a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj şi, deşi Bălgrădean a apărat în 29 de meciuri din toate competiţiile, acesta va lua loc pe bancă dacă "Arla" va semna din nou cu campioana României. "Arlauskis e un portar de mare clasă, a câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Îl aduci pe Arlauskis, de ce? Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi? Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis, apără şi Bălgrădean trece pe bancă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Edi Iordănescu, despre revenirea lui Arlauskis la CFR Cluj: "Vom avea trei portari foarte buni!"

Iordănescu n-a confirmat, dar nici n-a infirmat revenirea lui Arlauskis, dar a spus că în cazul în care se va face mutarea CFR va avea trei portari foarte valoroşi. "Arlauskis e un portar extrem de valoros, a făcut performanţă pentru CFR. Focusul meu a fost total pentru joc. Acordaţi-mi puţin timp şi vedem dacă se va face acest transfer. Vedem dacă se va materiliza acest transfer. Vom avea 3 portari extrem de valoroşi! "Pufi" (n.r. - Bălgrădean) a avut o perioadă foarte bună", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balgradeanarlauskiscfr clujliga 1echipa nationala 

viewscnt
Articole similare