Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV UTA face şedinţe de antrenament prin intermediul unei aplicaţii video: ”Din fericire asta ne permite să rămânem conectaţi”

EXCLUSIV UTA face şedinţe de antrenament prin intermediul unei aplicaţii video: ”Din fericire asta ne permite să rămânem conectaţi”

UTA

Comentarii

Laszlo Balint a explicat la Telekom Sport ce metodă inedită de antrenament a găsit pentru băieţii săi.

UTA are parte de un sezon excelent sub comanda lui Balint, dar întreruperea campionatul poate afecta performanţa jucătorilor arădeni.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, antrenorul Laszlo Balint a mărturisit că el şi staff-ul său au găsit o metodă inedită de antrenament prin care speră să-şi ţină jucătorii în priză: ”Din fericire avem această variantă de a ne antrena online cu băieţii, am avut prima perioadă în care le-am trimis antrenamentele, le-au făcut individual, dar acum considerăm că e mult mai eficient să ne antrenăm sub această formă, colectiv, chiar dacă fiecare de la el acasă. Dar avem şedinţele de antrenament prin intermediul unei aplicaţii video. Din fericire asta ne permite să rămânem conectaţi” a mărturisit Balint, pentru Telekom Sport.

Cu toate acestea, metoda are şi lipsurile ei: ”Categoric din factorul fitness se va pierde foarte mult. Asta e o certituine pentru toată lumea. Gândiţi-vă că foarte mulţi dintre ei se antrenează dintr-un apartament sau mă rog într-o încăpere. Puţini au curte să aibă o oarecare libertate de mişcare şi să atingă şi mingea. Pentru că mingea e obiectul muncii noastre. Din nefericire asta este realitatea cu care trebuie să ne confruntăm.  Noi încercăm să lucrăm la nişte programe de întreţinere, întreţinerea tonusului fizic, dar în momentul în care ne vom apuca de antrenament sută la sută o să ne confruntăm cu scăderi în ceea ce priveşte factorul fitness şi scăderi în ceea ce priveşte forma sportivă. Rămâne să vedem care va fi perioada de readaptare până să începem jocurile oficile şi să gestionăm perioada repsectivă cât se poate de eficient pentru că va fi o adevărată provocare pentru noi, antrenorii, să gestionăm perioada respectivă.” a mai spus Balint, pentru Telekom Sport.

UTA este lider în Liga 2 cu 50 de puncte, cu 11 mai multe decât ocupanta locului 2, CS Mioveni. Înainte ca sezonul din liga secundă să fie întrerupt, UTA pierduse doar 3 din cele 23 de meciuri disputate şi încasase doar 13 goluri. 

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare