Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV UTA merge ceas în Liga 2, dar altceva îi sperie pe arădeni: "Sunt preocupat. Va urma o criză economică!"

EXCLUSIV UTA merge ceas în Liga 2, dar altceva îi sperie pe arădeni: "Sunt preocupat. Va urma o criză economică!"

UTA

Comentarii

Siguri de promovarea în Liga 1 înaintea declanşării pandemiei, arădenii tremură cu gândul că pauza forţată îi va scoate din formă.

"Din punct de vedere sportiv să ne asigurăm promovarea să ne îndeplinim obiectivul şi apoi din punct de vedere financiar să terminăm cu bine acest sezon" a mărturisit antrenorul Laszlo Balint, în direct la Telekom Sport.

S-a anunţat că UTA va pierde finaţarea de la bugetul local pe perioada stării de urgenţă, finanţare care reprezenta 80% din bugetul echipei.

"Sunt preocupat, este adevărat. Până la urmă toată societatea va avea de suferit în urma acestei situaţii. Cu siguranţă va urma o criză economică. Eu sper ca cei din conducerea clubului să reaşeze lucrurile pe un făgaş normal. Din fericire cei din conducere nu au luat în calcul suspendarea contractelor. Bineînţeles rămâne de văzut cât timp se va prelungi această stare de urgenţă." a mai explicat tehnicianul formaţiei arădene.

UTA este lider în Liga 2 cu 50 de puncte, cu 11 mai multe decât ocupanta locului 2, CS Mioveni. Înainte ca sezonul din liga secundă să fie întrerupt, UTA pierduse doar 3 din cele 23 de meciuri disputate şi încasase doar 13 goluri. 

Afla mai multe despre: utalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare