Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "V-a căutat Bălgrădean?" Detalii despre trecerea portarului de la FCSB la CFR Cluj: "Suntem un club atractiv, există mulţi fotbalişti care şi-ar dori să joace pentru noi!"

EXCLUSIV | "V-a căutat Bălgrădean?" Detalii despre trecerea portarului de la FCSB la CFR Cluj: "Suntem un club atractiv, există mulţi fotbalişti care şi-ar dori să joace pentru noi!"

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a vorbit despre transferul lui Cristi Bălgrădean de la FCSB la CFR. "Pufi" a semnat deja cu campioana României, dar va merge la CFR din vară, atunci când îi expiră contractul cu FCSB.

Bilaşco n-a putut spune când exact a semnat Bălgrădean contractul cu CFR Cluj, dar a spus că mutarea urma să fie oficializată înainte de meciul direct din campionat cu FCSB, de etapa viitoare. Oficialul campioanei României a spus că totul este absolut legal, deoarece portarul a intrat în ultimul an de contract.

Fostul atacant al Unirii Urziceni a spus că trupa din Gruia e un club atractiv şi mulţi jucători şi-ar dori să vină la CFR Cluj.

"Nu ştiu exact să-ţi spun (n.r. - când a semnat). N-a fost ceva îndepărtat. Urma să anunţăm înaintea meciului direct, aşa era strategia. Aşa s-a stabilit, să nu existe nicio altă interpretare legată de el, ca jucător. Şi aşa se speculează foarte mult, se pun foarte multe întrebări. Aşa e corect pentru competiţie. E regulamentar, a intrat în ultimele şase luni.

Există un paragraf acolo care spune că trebuie să anunţi clubul. Mă rog, dacă s-a aflat mai devreme... Asta e. Noi voiam să fim de bună credinţă, să anunţăm înaintea meciului direct... Ce aş vrea să scot în evidenţă e faptul că suntem un club atractiv. E normal să fim căutaţi de jucători. (n.r. - v-a căutat Bălgrădean?) N-aş vrea să intru în detalii, dar există mulţi fotbalişti care şi-ar dori să joace pentru CFR Cluj în acest moment"
, a spus Marius Bilaşco, joi seara, în direct la Sport Report de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujcristi balgradean 

viewscnt
Articole similare