Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Va fi Dan Petrescu la meciul cu Sevilla?" Răspuns ferm de la un oficial al CFR-ului despre viitorul "Bursucului"

EXCLUSIV | "Va fi Dan Petrescu la meciul cu Sevilla?" Răspuns ferm de la un oficial al CFR-ului despre viitorul "Bursucului"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, managerul spotriv al CFR-ului, a anunţat în direct la Telekom Sport că Dan Petrescu (51 de ani) va fi antrenorul de pe banca trupei din Gruia şi la meciul cu FC Sevilla, adversara feroviarilor din 16-imile Europa League. Despre "Bursuc" s-a scris că Astana i-a făcut o ofertă oficială, prin intermediul agentului său, dar şi că a fost dorit de ruşii de la Soci.

Sorţii au adus-o în calea CFR-ului pe FC Sevilla, în 16-imile Europa League, iar clujenii se vor putea baza pe cel mai important atuu al lor. Dan Petrescu va rămâne în Gruia, a spus Bilaşco în direct la Telekom Sport, imediat după ce tragerea la sorţi de la Nyon. Asta în ciuda ofertelor pe care SuperDan le are pe masă.

Bilaşco a fost ferm când a anunţat că tot Dan Petrescu va fi cel care o va conduce pe CFR şi la meciul cu andaluzii: "Da, va fi! S-a discutat prea mult despre acest aspect şi luăm prea uşor în seamă anumite zvonuri care circulă", a declarat fostul atacant de la Unirea Urziceni, acum oficial al CFR-ului, în direct la Telekom Sport.

Partida tur dintre CFR Cluj şi FC Sevilla va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

CFR Cluj va întâlni FC Sevilla în 16-imile Europa League

"E o tragere proastă pentru noi, pentru că jucăm cu specialista Europa League, are cele mai multe trofee câştigate, se concentrează pe această competiţie, spre deosebire de Inter sau alte echipe cu care puteam pica. E clar că tot ce vor face în perioada următoare va fi să se concentreze pe campionat şi pe Europa League.

Dacă întâlneam Inter sau Manchester United, aveam şansa să nu se concentreze pe Europa League, ci doar pe campionat. Aici e un dezavantaj pentru noi. Sevilla este şi ea pe locul al treilea în campionat, dar cred că se va concentra şi pe Europa League. Nu suntem mulţumiţi cu acest adversar.

E adevărat că Dan Petrescu a reuşit performanţe incredibile aici la club, dar asta nu ne face să privim cu optimism aceste meciuri. Trebuie să recunoaştem, suntem inferiori şi avem şanse mici de a merge mai departe. E bine măcar că suporterii au început să sune la club şi să se intereseze de bilete pentru meciul cu Sevilla"
, a declarat managerul sportiv al CFR-ului, Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescubilascovideocfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare