Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Va fi jucător de bază!" Prima reacţie dinspre Viitorul, după transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers

EXCLUSIV | "Va fi jucător de bază!" Prima reacţie dinspre Viitorul, după transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv la Rangers, scoţienii anunţând oficial mutarea, iar Cristi Bivolaru, oficial al Viitorului, e convins că fiul "Regelui" va fi om de bază pe Ibrox Park. Ianis a marcat deja de trei ori şi a livrat două pase de gol în cele 12 meciuri cât a apucat să joace în Scoţia.

Hagi junior i-a convins pe cei de la Rangers să achite clauza de cumpărare definitivă, în ciuda faptului că a avut un timp scurt la dispoziţie. Scoţienii antrenaţi de Steven Gerrard au plătit cinci milioane de euro celor de la Genk pentru a-l lua pe Ianis şi Cristi Bivolaru e convins că, şi cu ajutorul antrenorului, Ianis Hagi va fi un "stâlp" în echipa lui Rangers.

"Are nevoie de o echipă şi de un antrenor care să şi-l doreaască. El, din păcate, nu a beneficiat de lucrul acesta nici Fiorentina, nici la Genk. Pentru că antrenorii care l-au dorit la ambele echipe, după o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, au plecat de la echipele respective. Cu Gerrard, se pare că situaţia este staţionară.

Dacă lucrurile sunt 100% încheiate el va fi un jucător de bază la Rangers. El are nevoie în primul rând să joace. Să joace cât mai mult, să capete şi mai multă încredere în forţele proprii. Să poată să fie convocat la echipele naţionale", a declarat Cristi Bivolaru, exclusiv pentru Telekom Sport.

Rangers a anunţat oficial transferul definitiv al lui Ianis Hagi!

Internaţionalul român Ianis Hagi a semnat un contract pe cinci sezoane cu Rangers FC. Clubul scoţian a anunţat oficial transferul.

”Ianis este recunoscut în Europa drept un mare talent, iar faptul că va rămâne definitiv la Rangers este o veste extrraordinară. Relaţia mea cu Ianis Hagi s-a dezvoltat rapid şi este o plăcere să lucrăm împreună. A simţit deja ce înseamnă să joci pe Ibrox Park şi cred că este pregătit pentru viitorul sezon”, a declarat Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: ianis hagicristi bivolaruviitorulrangersoficial 

viewscnt
Articole similare