Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Va fi un campionat foarte slab". Antrenorul din Liga 1 care sperie echipele: "Nu ştiu ce fotbal facem noi acum"

EXCLUSIV | "Va fi un campionat foarte slab". Antrenorul din Liga 1 care sperie echipele: "Nu ştiu ce fotbal facem noi acum"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, are o previziune sumbră în privinţa reluării meciurilor din Liga 1. Tehnicianul crede că nivelul fotbalului nu va fi cel obişnuit.

"Va fi un campionat foarte slab şi dacă se doreşte doar ca să îl bifăm, pentru că noi înţelegem că sunt tot felul de interese, văd că nu mai primează neapărat fotbalul. Toată ziua cu masca, fotbaliştii intră pe teren îşi dau măştile jos. Nu pot să continue la nesfârşit lucrurile astea. 

Nu ştiu ce fotbal facem noi în momentul ăsta. Se cheltuiesc bani foaret mulţi, avem nişte obiective de îndeplinit, ne dorim să facem performanţă. Ne dorim ca telespectatorul, că spectator nu avem, să poată sta în faţa televizorului. Aşa, în minutul 35-40 schimbă canalul, nu se mai uită la noi că nu au ce să vadă. Schimbă canalul, nu se mai uită la noi că nu au ce să vadă. 

E posibil orice. Toate echipele, nu că mă plâng eu, toţi suntem în aceeaşi situaţie. Aţi observat că toţi se plâng de aceleaşi lucruri şi e normal să se întâmple asta. Dar eu cred că cine va avea în primul rând liniştea financiară, cine va avea o recuperare, o refacere foarte bună, şi aici mă refer şi la vitaminizare şi tot ce trebuie, şi va fi destul de bine pregătit atât fizic, cât şi mental, cred că va avea de câştigat", a declarat Ilie Poenaru pentru Telekom Sport.  

Şase cluburi au luat banii, dar nu vor să ofere nimic în schimb

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Directorul general al EAD, Orlando Nicoară, care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a oferit o primă reacţie în acest sens.

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenaru 

viewscnt
Articole similare