Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Vă spun de ce m-am retras!". Gică Hagi a spus adevărul, în direct la Telekom Sport. De ce a plecat de pe banca Viitorului

EXCLUSIV | "Vă spun de ce m-am retras!". Gică Hagi a spus adevărul, în direct la Telekom Sport. De ce a plecat de pe banca Viitorului

Fotbal intern

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport, Gică Hagi (55 de ani) a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să se retragă de pe banca Viitorului şi să lase locul lui Ruben de la Barera. "Regele" a spus că pune la cale următorii 10 ani, din punct de vedere metodic, la propria academie.

Înainte de startul sezonului din Liga 1, Gică Hagi a anunţat că pleacă de pe banca Viitorului şi l-a adus antrenor pe Ruben de la Barera. Atunci, multă lume s-a gândit că, mai mult ca sigur, Hagi are o ofertă de a antrena într-un campionat mai puternic şi de aceea a făcut acest pas.

Doar că timpul a trecut, iar "Regele" n-a semnat cu nicio echipă, a rămas să muncească la Academie. Intrebat de Silviu Tudor Samuilă la emisiunea Sport Report, Gică Hagi a dezvăluit motivul pentru care s-a retras de pe banca Viitorului şi a dat răspunsul şi la întrebarea "De ce Viiorul a transferat mai mulţi străini în această vară?".

"Avem în continuare jucători. Noi am construit o generaţie până la 99. Avem altă generaţie 2000-2004.... E foarte bună întrebarea, aşa vă dau răspunsul şi de ce m-am retras. A venit timpul în care să îmi revizuiesc, după 10 ani, să revizuiesc totul în Academie, să fac pentru următorii 10 ani. Selecţie, jucători... Tot ce avem acolo. (n.r. - Adică te-ai retras ca să pregăteşti următorul set?) De zece ani, da. Să mă duc să organizez lucrurile pentru următorii ani. Şi apoi pot să îi las în pace. De asta am adus şi un antrenor tânăr. Am crezut că e momentul să vină şi altcineva, să predea şi alte mişcări de a juca fotbalul, dar respectând principiile noastre", a spus Gică Hagi în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiviitoruladevarulproiectacademie 

viewscnt
Articole similare