Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valentin Mihăilă a fost avertizat! "Doar nu eşti Ibrahimovic să te duci cu tupeu". Presiune pe umerii săi după transferul la Parma

EXCLUSIV | Valentin Mihăilă a fost avertizat! "Doar nu eşti Ibrahimovic să te duci cu tupeu". Presiune pe umerii săi după transferul la Parma
Comentarii

Valentin Mihăilă a fost transferat oficial la Parma, iar preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, i-a dat câteva sfaturi, pentru a progresa în Serie A.

Sorin Cârţu, după transferul lui Valentin Mihăilă la Parma: "Trebuie să aibă spirit de echipă, acolo cam asta domină"

Experimentatul oficial al Craiovei ştie ce trebuie să facă Valentin Mihăilă odată ajuns la Parma. Fotbalistului transferat pe 8 milioane de euro i s-a transmis că trebuie să muncească în folosul grupului: 

"Depinde numai de el, de modul în care va înţelege, cum va munci, cum va aprofunda sfaturile pe care le primeşte de la antrenori. Şi coechipierii îi vor da multe sfaturi. Trebuie să aibă spirit de echipă, acolo cam asta domină. Cine iese din unitatea de grup şi încearcă individual... Doar nu eşti Ibrahimovic să te duci cu tupeu, că eşti imediat eliminat. 

Acolo va avea multe de învăţat. Este într-o perioadă în care poate să acumuleze, poate să progreseze şi de el depinde cum urcă treptele către marea performanţă", a declarat Sorin Cârţu, în cadrul emisiunii "Sport Report".

Conştient de progresul pe care-l poate înregistrat Mihăilă, Cârţu i-a transmis că va juca sub presiune la Parma: "Ei nu l-au luat numai să joace pentru ei. L-au luat în ideea în care să îl facă de 15, 20, 25 de milioane de euro. El aici ar trebui să se gândească, că suma aceasta nu e fantastic de mare. E bună pentru noi. El trebuie să facă pasul, după doi trei ani trebuie să facă pasul de la Parma", a mai spus oficialul oltenilor.  

Afla mai multe despre: valentin mihailau craiovaparma 

viewscnt
Articole similare