Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, criză de nervi! L-a făcut praf pe Chivulete: "E hoţie şi prostie incredibilă! E făcătură, nu e întâmplare. Când te fură în acest hal..."

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, criză de nervi! L-a făcut praf pe Chivulete: "E hoţie şi prostie incredibilă! E făcătură, nu e întâmplare. Când te fură în acest hal..."

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime s-a enervat foarte tare după meciul Hermannstadt - FC Botoşani 2-1. Patronul Botoşaniului l-a "mitraliat" pe arbitrul Andrei Chivulete şi a lansat acuzaţii extrem de grave la adresa rivalilor din Sibiu. Iftime consideră că meciul echipei sale a fost "făcătură" şi nu s-a putut stapâni atunci când a l-a adus în discuţie pe centralul care a oficiat partida.

"Hoţie şi prostie" sunt cuvintele prin care Valeriu Iftime a descris partida de la Sibiu. Patronul de la FC Botoşani i-a acuzat pe rivalii de la Hermannstadt de jocuri de culise.

"E şi hoţie, şi prostie. Arbitrul nu trebuia să facă asta. E a treia oară când Hermannstadt fură. Hermannstadt fură împotriva oricărei echipe. A furat-o pe Târgovişte, pe cei dinainte şi pe noi. Ultima fază a fost de o prostie incredibilă. Ce să facem noi, Botoşani? Nu suntem nici noi cea mai bună echipă de fotbal, dar când te fură în acest hal ce poţi să faci?

Ori e complet tâmpit şi idiot, ori e făcătură. Punct. Eu nu cred că e o întâmplare, e o făcătură. Omul e chiar prost, ori au vrut să o facă. Haruţ rămâne cu sechele 20 de ani. Ce să fac, să mă retrag de aici? Îmi e jenă, îmi e şi ruşine pentru acest campionat de fotbal. Ne scufundăm în acest fotbal şi Hermannstadt are o pecete foarte complicată de meciuri cumpărate. E simplu, s-a schimbat patronul acolo. Nu are nicio legătură cu fotbalul.

Dacă Chivulete mâna la aşa ceva, eu spun că trebuie să ne oprim cu fotbalul. Şi aşa e pandemie. Mai bine ne oprim. De ce să ne uităm la asemenea mascarade? Mai bine ne oprim. Îşi face fiecare treaba, ne apucăm de altceva. Hai să facem poezie, să dăm mâncare la găini, să creştem fluturi, de ce să facem fotbal ca să ne prostească un asemenea individ?"
, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport, imediat după meci.

”Înnebunesc! Trebuie să iau cu pumnul pastile!” Mesaj pentru Croitoru: ”E orb?! Dugandzic pe bancă!”

”Îi spun bună seara domnului Răzvan Burleanu. Dacă FRF face asemenea patronări, asemenea acoperiri şi îl lasă pe acesta mai departe cu cel din Grecia care îl deleagă, nu mai pot să cred nimic, lăsaţi-l dracu de fotbal. Hai să ne oprim! Ce putea să primească el ca să facă aşa ceva? Ori îi blochezi privirea, ori îi muţi mintea, ori îi dai ceva încât să uite de tot. Cum să dai lovitură de la 11 metri acolo? E prostia antrenorului că îl bagă încontinuu pe Dugandzic. Dacă vezi că nu poate, că e îndrăgostit, că poate să aibă ceva, e clar că e ineficient. E clar că nu mai avem atacant de trei etape. Nu îl mai pui frate, că avem alt atacant. Are o problemă, dar Croitoru nu îl vede? E orb? Mai pune-l din când în cand pe banca de rezerve, acolo e un loc de meditaţie extraordinar. Înnebunesc! Trebuie să iau cu pumnul pastile. Pastile de calmare, ca să nu o iau razna, înnebuneşti când un arbitru îţi dă o lovitură care nu a fost în viaţa vieţii ei” a mai spus Iftime la Telekom Sport.

Citeşte şi: VIDEO | Marius Croitoru a luat foc! S-a dus direct la arbitrul Chivulete şi i-a reproşat penalty-ul acordat în Hermannstadt - FC Botoşani! Imagini incredibile: l-a tras de mână pe central

Hermannstadt - FC Botoşani s-a terminat 2-1, la Sibiu, după un penalty controversat dictat de arbitrul Andrei Chivulete în finalul partidei.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanihermannstadtvideo 

viewscnt
Articole similare