Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime dă peste cap transferul lui Andrei Chindriş la FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali: "El insistă pentru Germania şi Spania"

EXCLUSIV | Valeriu Iftime dă peste cap transferul lui Andrei Chindriş la FCSB. Mesaj pentru Gigi Becali: "El insistă pentru Germania şi Spania"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, are dubii în privinţa sumei de transfer pentru Andrei Chindriş. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a propus 550.000 de euro, dar Iftime nu e convins. În plus, fundaşul central şi-ar dori să plece în străinătate.

"Lucrurile sunt într-o anumită dinamică, impresarul (n.r. - Florin Vulturar) vorbeşte cu domnul Becali, eu am să stabilesc la urmă forma finală, s-o corectăm. El pare un om mai normal decât ceilalţi şi dă o stare normalităţii. El (n.r. - Gigi Becali) vrea să cumpere fotbalişti, vrea să îşi facă o echipă tânără, vrea să aibe viitor în fotbalul românesc.

Nu este un preţ care să satisfacă azi cerinţa mea sau dorinţa mea. Dar nu îmi dau seama dacă preţul e corect sau nu. Să nu fiu exagerat. Nu îmi dau seama ce o să se întâmple în viitorul apropiat cu starea asta econimică. Nu ştiu dacă un transfer de 5-600 mii de euro pentru Chindriş este mic sau este chiar OK în momentul acesta. Nu am hotărât nimic dacă pleacă sau nu", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Iftime susţine că Andrei Chindriş şi-ar dori să se transfere în Germania sau Spania. De asemenea, fotbalistul are anumite reţineri în privinţa problemelor cu care s-ar putea confrunta la FCSB: "Copilul e şi el aşa... Nu îi e foarte clar dacă să mai stăm până în vară şi să aşteptăm o ofertă. El tot insistă pentru Germania şi are dreptate. Şi Spania. I-am înţeles punctul de vedere. E adevărat că are unele reţineri faţă de FCSB faţă de unele aventuri care s-au mai întâmplat acolo cu fotbaliştii noştri. Nu sunt doar miere, zahăr şi plăceri la un club cum e FCSB. Şi de multe ori intri în tocătoarea domnului Becali, în care mulţi nu rezistă şi unii chiar clachează. Andrei poate nu e aşa, dar poate nu e atât de încântat astăzi să semneze un contract, ca să fiu sincer, la FCSB", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani. 

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani de la FC Botoşani, Andrei Chindriş, a avut parte de un sezon foarte bun, atât cu gruparea moldoveană alături de care s-a calificat în play-off, cât şi cu echipa naţională de juniori a României, acolo unde a devenit titular indiscutabil. În contextul în care Bogdan Planic va pleca foarte curând de la FCSB, Gigi Becali este obligat să bage mâna adânc în buzunar şi să caut un înlocuitor pe măsură. FCSB mai are doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, pe Andrei Miron şi Iulian Cristea.

 

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefcsbandrei chindris 

viewscnt
Articole similare