Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime este sceptic cu privire la precizia testelor COVID-19. "Ultimul a ieşit pozitiv. Sunt sigur că următoarele trei vor fi negative"

EXCLUSIV | Valeriu Iftime este sceptic cu privire la precizia testelor COVID-19. "Ultimul a ieşit pozitiv. Sunt sigur că următoarele trei vor fi negative"

FC Botoșani

Comentarii

Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut faptul că jucătorul său argentinian, Jonathan Rodriguez, a ieşit pozitiv la ultimul test efectuat pentru depistarea noului coronavirus. În acelaşi timp, conducătorul moldovenilor este de părere că următoarele teste vor fi negative în cazul sud-americanului.

Întârzierea fotbalistului argentinian legitimat la FC Botoşani, Jonathan Rodriguez, nu a fost una întâmplătoare. Fotbalistul ar fi trebuit să ajungă acum o lună de zile în România, însă problemele pricinuite de noul coronavirus, care au dus la închiderea graniţelor, l-au ţinut departe de formaţia sa. Odată ajuns în România, cel mai bun mijlocaş din Liga 1, conform cifrelor InStat, în primele 28 de runde, a fost băgat în izolare şi a fost supus, conform protocolului, mai multor teste anti-COVID 19. 
 
Primul dintre teste a fost negativ, însă al doilea a fost neconcludent. Deoarece s-a născut o urmă de îndoială, s-a decis ca argentinianul să fie supus unui al treilea test, cel care avea să se dovedească a fi pozitiv. Jonathan Rodriguez nu prezintă nici un simtom, însă a fost trecut rapid din izolare în carantină. Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, este sigur că la următorul test, fotbalistul său va primi rezultatul "negativ"
 
"Rodriguez a venit din Argentina şi, conform regulamentului, a stat în izolare. După nu ştiu câte zile a făcut un test şi a ieşit negativ. A fost totul bine, alatăieri a făcut un test şi a a venit rezultatul ca neconcludent. E în formă, nu are absolut nimic, dar e în casă. Ieri a făcut al treilea test şi azi i-a dat răspunsul ca fiind pozitiv. Să spun că nu cred în testele astea, nu mai comentez. Sunt convins că următoarele trei vor fi negative. Aşa e în sistemul nostru, dar e bine să ne protejăm. E păcat pentru el că nu joacă, păcat pentru echipă că era un jucător important", a declarat Iftime, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...