Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. Câţi bani trebuie să primească după un transfer făcut de CFR Cluj

EXCLUSIV | Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. Câţi bani trebuie să primească după un transfer făcut de CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a reuşit o nouă afacere şi acum aşteaptă banii de la CFR Cluj. Patronul lui FC Botoşani susţine că avea 10% dintr-un eventual transfer al lui Mihai Bordeianu. Mijlocaşul de 28 de ani s-a transferat în Arabia Saudită, la Al Qadisiyah.

Mihai Bordeianu a fost un jucător care i-a adus profit lui Valeriu Iftime. Mijlocaşul central a fost cumpărat de CFR Cluj în ianuarie 2018, contra sumei de 200.000 de euro. FC Botoşani a păstrat însă procent dintr-o eventuală revânzare şi acum aşteaptă banii după ce Bordeianu s-a transferat la Al Qadisiyah.

Câţi bani încasează Valeriu Iftime din transferul lui Mihai Bordeianu

Mijlocaşul de 28 de ani era unul dintre jucătorii importanţi de la CFR Cluj şi evoluţiile bune au fost remarcate de reprezentanţii mai multor cluburi, printre care cei ai lui Al Qadisiyah. Echipa din Arabia Saudită a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro, pe care conducerea campioanei României a acceptat-o. Transferul i-a prins bine şi lui Valeriu Iftime, care a dezvăluit ce procent avea la revânzarea jucătorului:

”(Botoşaniul se alege cu ceva din transferul pe care CFR l-a făcut cu Bordeianu în Arabia Saudită?) Categoric că da. Avem 10 procente”, a dezvăluit Iftime pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare