Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, negru de furie după înfrângerea cu Chindia: "Mai rău de atât nu se poate" + Marko Dugandzic nu va mai juca în Liga 1

EXCLUSIV | Valeriu Iftime, negru de furie după înfrângerea cu Chindia: "Mai rău de atât nu se poate" + Marko Dugandzic nu va mai juca în Liga 1

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de Chindia Târgovişte, scor 0-2, într-o partidă din etapa a 6-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Vadim Raţă (min. 74) şi Valmir Berisha (min. 88 - penalty).

Finanţatorul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dat de pământ cu jucătorii echipei sale, după înfrângerea surprinzătoare pe propriul teren, cu Chindia Târgovişte. În plus, omul cu bani de la Botoşani nu l-a luat în vizor şi pe antrenorul Marius Croitoru, pe care l-a considerat lipsit de inspiraţie la acest meci.

"Mai rău de atât nu se putea. Am jucat şi prost, cred că a fost şi lipsa de inspiraţie a antrenorului, tot felul de invenţii din astea, oricum suntem într-un început de criză, dacă nu ne revenim lucrurile se pot complica. Când te bate acasă Târgovişte e mai mult decât un duş rece. Sper să îşi revină, nu suntem la final de campionat dar nu e deloc ceea ce ne-am aşteptat, mai ales după ultimele meciuri în care credeam că avem valoare. Astăzi am arătat că nu avem valoare. De fapt noi strângem mingea dar la poartă ocazii rare. S-au bătut ai noştri între ei, nu a avut nicio legătura cu roşul dat jucătorului advers.Când vezi atâta sînge ţi se pare că e un măcel dar nu a fost aşa", a declarat Iftime, la finalul meciului cu Chindia.

De asemenea, FC Botoşani se va despărţi, luni, de golgeterul croat Marko Duganzdic, care a ales să părăsească Liga 1. Va juca în prima ligă a Rusiei, la Sochi.

"Nu pleacă la Craiova, el are o ofertă pentru Sochi şi sper să se concretizeze mâine. E o sumă mică, el intră în ultimele luni de contract şi nu prea poţi să îl ţii. Nici el nu era într-o formă deosebită. Rămânem cu nişte procente la el şi cu puţini bani luaţi acum", a completat Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare