Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime o ia peste picior pe Dinamo înainte de meciul direct: "A arătat prost. Nici Contra nu e magicianul nu ştiu care"

EXCLUSIV | Valeriu Iftime o ia peste picior pe Dinamo înainte de meciul direct: "A arătat prost. Nici Contra nu e magicianul nu ştiu care"
Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a tras câteva concluzii, după evoluţiile echipei Dinamo din noul sezon. Omul de afaceri crede că e favorit înainte de meciul direct din Liga 1.

"Nu m-am gândit niciodată că putem fi favoriţi cu o echipă precum Dinamo"

În etapa a treia din Liga 1, FC Botoşani se va deplasa la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo, care are loc vineri, 11 septembrie, de la 21:00, şi care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Valeriu Iftime a analizat noua echipă a lui Dinamo şi a făcut haz de necaz. Patronul lui FC Botoşani e de părere că noul antrenor, Cosmin Contra, are nevoie de jucători, dar şi că nu poate forma o echpă într-un timp scurt:

"Dinamo oricum e o echipă care a arătat prost după opinia mea. Dinamo are nevoie de jucători, o echipă nu se face în două săptămâni şi nici n-o fi Contra magicianul nu ştiu care. Dar Dinamo poate să bată pe oricine în România dacă are o zi de graţie şi se motivează.

Aşa că e un meci periculos pentru noi, e un meci foarte, foarte greu şi nu suntem dinainte câştigători. Nu m-am gândit niciodată că putem fi favoriţi cu o echipă precum Dinamo, nu ştiu dacă suntem, dar să spunem că suntem acum", a declarat patronul lui FC Botoşani pentru Telekom Sport.  

 

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contravaleriu iftimedinamobotosani 

viewscnt
Articole similare