Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vali Lazăr, dezlănţuit după victoria din derby. Ironii peste ironii la adresa rivalilor de la FCSB: "O să se vândă pe sute de milioane"

EXCLUSIV | Vali Lazăr, dezlănţuit după victoria din derby. Ironii peste ironii la adresa rivalilor de la FCSB: "O să se vândă pe sute de milioane"

Dinamo București

Comentarii

Valentin Lazăr a continuat războiul cu adversarii şi la declaraţii. După ce i-a ironizat pe fanii adverşi imediat după golul marcat, atacantul dinamovist i-a luat peste picior şi pe adversarii din teren, la microfonul Telekom Sport.

"Îmi doream să câştigăm, îmi pare rău de situaţia de play-off... Play-out, în play-off să joace ei, că sunt foarte valoroşi şi o să vândă pe milioane, milioane, sute de milioane de euro.  Sper să se ţină de cuvânt majoritatea oamenilor care au vorbit urât despre noi, să vadă că oamenii ăştia care vin şi care fac toate sacrificiile asta nu trebuie luaţi în derâdere, din contră, ar trebui să unească mult mai mulţi oameni, să facă lucrurile astea pentru mai multe echipe, care sunt în paragină în momentul de faţă", a declarat Vali Lazăr, pentru Telekom Sport.

FCSB, învinsă de Dinamo în Marele Derby

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare