Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Variantă BOMBĂ de antrenor pentru Gigi Becali şi FCSB. Asta ar fi cu adevărat lovitura verii!

EXCLUSIV | Variantă BOMBĂ de antrenor pentru Gigi Becali şi FCSB. Asta ar fi cu adevărat lovitura verii!

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Dumitru Dragomir i-a recomandat lui Gigi Becali o variantă de antrenor incredibilă: Victor Piţurcă.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit în direct la Telekom Sport despre situaţia de pe banca FCSB-ului. Dragomir crede că Gigi Becali nu poate fi controlat de nimeni şi îi recomandă să-l numească pe fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă pentru funcţia de antrenor principal:

”El dacă are o idee fixă, pusă de cineva, nu o mai schimbă, poate să se întâmple orice. Becali a făcut mai multe lucruri bune decât rele. Asta e jucăria lui, el face ce vrea. El nu face lucrurile rele, el a luat jucători şi el îşi comandă afacerea. El aşa crede că e bine să facă. Încă o dată, niciun antrenor care va veni nu se va înţelege cu Gigi Becali. Numai dacă vine Piţurcă” a spus Dragomir la Sport Report cu Silviu Tudor Samuilă.

Victor Piţurcă este liber de contract de aproape 3 ani! El a antrenat Steaua Bucureşti în 2000-2002 şi FCSB în două mandate, ultima dată în 2010. A câştigat titlul în 2000-2001 cu Steaua Bucureşti şi a bifat 114 meciuri pe banca roş-albaştrilor. Ultima dată a plecat din Ghencea după un conflict cu Gigi Becali. Între timp, cei doi nici măcar nu-şi mai vorbesc, deşi la un moment dat erau foarte buni prieteni.

Gigi Becali negociază cu Toni Conceicao

Antonio Conceicao (57 de ani) a ajuns la Bucureşti în această după amiază. Lusitanul a venit din Portugalia şi a mers direct reşedinţa lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, numărul 1.

Numirea lui Conceicao nu mai pare atât de sigură: ”A venit să ne cunoaştem, nu am negociat nimic. Mai sunt şi alţii pe listă, nu stăm doar în el. Mâine vom şti sigur cine va fi antrenor la FCSB!” a spus George Becali în urmă cu câteva momente. "Nu a căzut încă cu Toni Conceicao. Omul a venit, şi-a spus părerea şi dorinţele, rămâne ca eu să-i dau un răspuns. Acum a plecat la Cluj. Deocamdată tot Andronache va sta pe bancă la meciul cu Mlada. Vom vedea ce se va întâmpla", a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: victor piţurcătoni conceicaodumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare