Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Variantă surpriză pentru postul de selecţioner la U21. După Mutu, Iordănescu şi Chivu, un antrenor român recunoaşte: "Sunt serios, nu sunt conflictual" VIDEO

EXCLUSIV | Variantă surpriză pentru postul de selecţioner la U21. După Mutu, Iordănescu şi Chivu, un antrenor român recunoaşte: "Sunt serios, nu sunt conflictual" VIDEO
Comentarii

Antrenorul lui Sohar Club, Ciprian Panait (43 de ani), a lăsat de înţeles că ar fi tentat de o eventuală propunere din partea FRF în privinţa postului de antrenor al naţionalei U21 a României. În plus, tehnicianul a recunoscut că e deschis şi la alte oferte din fotbalul românsc.

România U21 a rămas fără selecţioner în plină campanie de calificare la turneul final, după ce Mirel Rădoi a fost promovat la naţionala mare. Acum, FRF caută un nou selecţioner. 

Într-un interviu oferit Telekom Sport, Ciprian Panait a fost întrebat dacă aşteaptă un semn din partea federaţiei: "Ai pus degetul pe rână. De ce spun asta? Pentru că eu am făcut performanţă în Arabia Saudită, am câştigat două titluri cu U21 şi, prin prisma asta, aş fi îndreptăţit. Dar nu pot să spun dacă mi-aş dori sau nu. Sunt oameni în conducerea federaţiei care pot decide. În viaţă, atunci când mi s-a întins tot timpul un deget, l-am luat şi m-am dezvoltat. Şi în România am nevoie de o şansă cât de mică ca să mă dezvolt", a declarat tehnicianul român pentru Telekom Sport. 

"Nu s-a pus niciodată problema ca eu să mă duc să mă recomand pentru că nu e în firea mea. Sunt un tip care nicioodată nu va face asta şi consider că dumnealui, ca director tehnic al Federaţiei (n.r. - Mihai Stoichiţă)... Ceilalţi mă pot contacta, pentru că ştiu că sunt un tip foarte serios, nu sunt conflictual, pot aduce un plus pe orice poziţie au ei nevoie", a adăugat Ciprian Panait.   

Al Hilal, Al Raed, Al Batin şi Sohar Club sunt echipele antrenate de Panait în zona Golfului. 

Patru finalişti au rămas în cursa pentru postul de selecţioner al României U21: Adrian Mutu, Costel Enache, care tocmai a semnat cu Petrolul, Edward Iordănescu şi, mai nou, Cristian Chivu. 

Afla mai multe despre: nationalaromania u21selectioner u21ciprian panait 

viewscnt
Articole similare