Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vasile Maftei aşteaptă un semn din partea lui Dan Petrescu: "Mi-ar fi plăcut să lucrez cu el". Ce se întâmplă după ultima plecare de la CFR Cluj

EXCLUSIV | Vasile Maftei aşteaptă un semn din partea lui Dan Petrescu: "Mi-ar fi plăcut să lucrez cu el". Ce se întâmplă după ultima plecare de la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Secundul Astrei, Vasile Maftei, a recunoscut că i-ar fi plăcut să lucreze cu antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. Recent, campioana României a rămas fără secund, după ce Alin Minteuan a intrat într-un conflict cu conducerea din Gruia.

Relaţiile dintre secundul Alin Minteuan şi principalul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-au răcit. Minteuan nu a accepat condiţiile financiare impuse de conducere, iar "Bursucul" s-a arătat dezamăgit de atitudinea colaboratorului său. 

Între timp, un alt antrenor secund a recunoscut că şi-ar dori să colaboreze cu principalul campioanei României. Totuşi, Vasile Maftei neagă orice posibilitate de a ajunge în acest moment la CFR Cluj: "(n.r. - Te vezi lucrând cu Dan Petrescu şi din postura de antrenor?) Nu că mă văd, mi-ar fi plăcut. Eu sunt la început de carieră şi vreau să iau cât mai mult de la fiecare în parte. Nu se pune problema în momentul de faţă să merg antrenor secund la CFR Cluj", a declarat secundul Astrei pentru Telekom Sport. 

Costin Curelea, înlocuitorul lui Alin Minteuan la CFR Cluj

Costin Curelea (35 de ani) va fi înlocuitorul lui Alin Minteuan la CFR Cluj, scrie 100% sport. Fostul atacant de la Sportul Studenţesc, acolo unde a fost antrenat de Petrescu, dar şi de la Dinamo Minsk sau U Craiova, o lasă pe Academica Clinceni, acolo unde era secundul lui Ilie Poenaru.

Lângă Poenaru la Clinceni rămân alţi doi secunzi, Marin Dună şi Adrian Ene.

 

Afla mai multe despre: vasile mafteidan petrescucfr clujastra 

viewscnt
Articole similare