Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă, aproape de revenirea în Liga 1! Preşedintele clubului a confirmat că e pe listă, alături de alţi doi tehnicieni

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă, aproape de revenirea în Liga 1! Preşedintele clubului a confirmat că e pe listă, alături de alţi doi tehnicieni

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al lui Kisvarda, Vasile Miriuţă, se află pe lista posibililor antrenori de la Hermannstadt, alături de alţi doi tehnicieni.

Luni, Hermannstadt a anunţat că s-a despărţit de Eugen Neagoe, iar acum sibienii sunt pregătiţi să-l numească pe tehnicianul care va avea misiunea de a scăpa echipa de retrogradare. 

Într-o intervenţie în cadrul emisiunii, preşedintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a vorbit despre banca tehnică: "Abia azi s-a semnat rezilierea cu Eugen Neagoe şi cu staff-ul lui nu prea am făcut mulţi paşi spre găsirea unui antrenor, pentru că aveam antrenor. Dar, începând de azi, căutăm. Avem o listă cu trei antrenori, iar eu înclin spre ei. Da, este şi Vasile Miriuţă printre ei. Decizia o vom lua în noul an, astfel încât în data de 5 ianuarie, când echipa se reuneşte, să avem antrenor. Eu vu Vasile am lucrat şi la CFR, şi la Hermannstadt, iar eu îl cunosc, e mobilizator, are un stil de fotbal direct, ca al lui Dan Petrescu. Dar, momentan nu e nicio decizie luată şi să vedem cum se vor derula negocierile. Nu suntem foarte aproape de a lua decizia, mai durează", a declarat preşedintele sibienilor în cadrul emisiunii Sport Report. 

Miriuţă s-a despărţit de formaţia din Ungaria în octombrie, iar, în prezent, este liber de contract. Ex-tehnicianul echipei din Sibiu a reuşit, la prima prezenţă pe banca echipei, să salveze echipa de la retrogradare.

În România, Miriuţă le-a mai antrenat pe: Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi Dinamo. 

După 22 de etape, Hermannstadt e pe locul 10, cu 23 de puncte, la doar trei puncte în faţa penultimei clasate, Academica Clinceni. FC Voluntari ocupă ultima poziţie, cu opt puncte. 

Afla mai multe despre: iuliu muresanhermannstadtvasile miriutaantrenor hermannstadt 

viewscnt
Articole similare