Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă îi ia apărarea lui Negoiţă: ”El atât poate. Salariile sunt destul de bune”. Unde vede problema la Dinamo

EXCLUSIV | Vasile Miriuţă îi ia apărarea lui Negoiţă: ”El atât poate. Salariile sunt destul de bune”. Unde vede problema la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre problemele cu care Dinamo se confruntă în această perioadă. Fostul antrenor al ”câinilor” i-a luat apărarea lui Ionuţ Negoiţă şi consideră că s-a greşit în momentul în care au fost transferaţi câţiva jucători în această vară.

Nu îl văd vinovat pe patron. Domnul Negoiţă atât poate. Am fost acolo şi chiar pot să confirm. Sunt salarii bune, banii sunt la zi. Într-adevăr, s-au adus, fără să jignesc, nişte jucători care nu sunt de Dinamo, ăsta e adevărul. Dar acum nu pot să dau vina pe conducere sau jucători. Toţi sunt împreună, când merge rău toţi suntem de vină”, a spus Miriuţă.

Cât despre scandalul în care Nistor e implicat, antrenorul crede că fotbalistul va reuşi să treacă peste criticile suporterilor.

Eu l-am adus înapoi de la CFR pe Nistor, dar e greu să-ţi dai cu părerea dacă nu mai eşti în miezul problemei. El şi-a făcut treaba bine acolo, nu văd un caz acum. Nu a mai făcut partide bune în ultima perioadă, dar nu el e principalul vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Miriuţă.

Afla mai multe despre: miriutadinamonegoita,  

viewscnt
Articole similare