Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vasile Şiman: "Vă spun în premieră. La mine nu a venit niciunul, niciodată, din interiorul cooperativei cu vreo propunere!"

EXCLUSIV | Vasile Şiman: "Vă spun în premieră. La mine nu a venit niciunul, niciodată, din interiorul cooperativei cu vreo propunere!"

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Şiman, fostul patron de la Sportul Studenţesc, a vorbit în direct la Telekom Sport despre perioada când conducea trupa din Regie şi a spus că nu a făcut niciodată aranjamente, deşi a primit propuneri de la oameni de la care nu se aştepta.

Şiman a spus că a refuzat propunerile de blat pentru că are principii. Omul de afaceri a mai declarat că ştia toate partidele care erau aranjate dinainte.

"Categoric. Au fost propuneri, dar niciodată.  Cel mai surprinzător lucru e că au fost propuneri de la oamenii care nu sunt catalogaţi în acest fel. (n.r. - Simţeaţi un meci când era blat?) Eu le ştiam. De ce trebuia să le simt? Vă spun în premieră. La mine nu a venit niciunul, niciodată din interiorul cooperativei cu vreo propunere. ", a spus Vasile Şiman, la Telekom Sport.

Sportul Studenţesc a dispărut din fotbalul de performanţă, definitiv, în 2017. Clubul are 104 ani de istorie în spate şi, printre fotbalişti mari, Gică Hagi (55 de ani), "Regele" fotbalului românesc, a jucat în Regie.

Afla mai multe despre: sportul studentescvasile siman 

viewscnt
Articole similare