Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vedeta de la FCSB care a dispărut din echipa de start. Nicolae Dică: ”Eu am lucrat foarte bine cu el”

EXCLUSIV | Vedeta de la FCSB care a dispărut din echipa de start. Nicolae Dică: ”Eu am lucrat foarte bine cu el”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că Harlem Gnohere este un jucător care ajută foarte mult echipa, dar are nevoie de încredere. Golgheterul FCSB-ului a jucat puţin în mandatul lui Mihai Teja şi pare într-o scădere de formă.

Surprinzător, Harlem Gnohere a jucat foarte puţin de când Mihai Teja este antrenor, deşi este golgheterul echipei. Atacantul de 31 a fost titular într-un singur meci, cu Concordia Chiajna (0-0), iar cu U Craiova n-a jucat deloc. Nicolae Dică este şi el surprins că Harlem Gnohere n-a fost titular.

Fostul antrenor al FCSB-ului spune că a colaborat foarte bine cu Gnohere şi este genul de jucător care se dăruieşte pentru echipă:

”Mie mi-a plăcut atitudinea lui. A intrat, a făcut presiune, a dat pas de gol, a alergat, nu a părut că e un jucător care e golgheterul echipei şi nu dă totul pentru echipă. Nu, mie mi s-a părut că a intrat şi a dat totul pentru echipă. Într-adevăr, e un jucător cu care dacă vorbeşti, dacă îl bagi mai mult, îţi dă randament mai bun. Eu am lucrat foarte bine cu el. Chiar dacă în prima perioadă nu a fost titular, acum, în acest campionat a fost titular meci de meci. E un jucător important, căruia dacă îi dai încredere şi vorbeşti cu el, din punctul meu de vedere a făcut ce îi ceream”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaharlem gnohere 

viewscnt
Articole similare