Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Verdictul conducerii Universităţii Craiova după transferul lui Dan Nistor: "Nu a putut să intre perfect în rolul lui"

EXCLUSIV | Verdictul conducerii Universităţii Craiova după transferul lui Dan Nistor: "Nu a putut să intre perfect în rolul lui"

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să-l transfere pe Dan Nistor de la Dinamo la începutul acestui an, iar conducerea are aşteptări mari din partea sa.

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, recunoaşte că mijlocaşul mai are nevoie de o scurtă perioadă, pentru a se integra în echipă: "Nu m-aş grăbi să cataloghez la momentul ăsta, au fost câteva meciuri, nu a putut să intre perfect în rolul lui. Este într-un compartiment în care şi el are nevoie de aportul celorlalţi. Sunt şi ei într-o căutare, într-un moment de a se proba unul pe celălalt. După mine a fost o mişcare foarte bună şi rezultatele zic eu că vor fi cât se poate de bune", a declarat oficialul pentru Telekom Sport.

U Craiova a schimbat antrenorul în urmă cu câteva zile, iar oltenii speră să se lupte la titlu cu Cristiano Bergodi pe bancă. Conducerea şi-a făcut şi planul pentru următoarea perioadă: "Ca să ai şanse la titlu e o chestie şi de şansă. Avem două meciuri, cu Botoşani şi cu Astra. Dacă celelalte echipe au acea poticnire, sigur că atunci te înscrii cu şanse foarte mari. CFR este favorită la câştigarea unui campionat, pentru că a arătat asta pe tot parcursul sezonului regulat şi în începutul ăsta de play-off", a adăugat Sorin Cârţu.

U Craiova se află pe locul trei în acest moment, iar finalul de sezon va fi strâns, în fruntea Ligii 1. Oltenii se află la patru puncte de liderul CFR Cluj şi la egalitate cu locul secund, FCSB, care are 26 de puncte.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: dan nistorsorin cartu 

viewscnt
Articole similare