Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Verdictul expertului! Constantin Zotta a analizat cea mai controversată fază de la reluarea Ligii 1: "Uitaţi-vă ce relaxat este" VIDEO

EXCLUSIV | Verdictul expertului! Constantin Zotta a analizat cea mai controversată fază de la reluarea Ligii 1: "Uitaţi-vă ce relaxat este" VIDEO

Superliga

Comentarii

Fostul arbitru internaţional, Constantin Zotta, a analizat, în cadrul emisiunii Sport Report, cea mai controversată fază de la reluarea Ligii 1. Zotta a susţinut că brigada condusă de Horia Mladinovici a judecat greşit faza din minutul opt a partidei Sepsi - Voluntari.

VIDEO Sepsi - FC Voluntari 1-2

În minutul opt, gazdelor le-a fost refuzat un gol valabil de către brigada de arbitri condusă de Horia Mladinovici, care a fost criticat de Constantin Zotta, din cauza poziţionării de la acea fază. 

Fostul arbitru internaţional a susţinut că golul marcat de Fulop a fost valabil: "Mingea e în poartă. Trebuie să fim de acord că e o eroare şi eroarea e a brigăzii. Cred că i-ar fi fost destul de greu lui Urzică să vadă, e o fază grea. Mladinovici... Nici el nu a făcut ce trebuia să facă. El trebuia să realizeze că vine o centrare şi să se plaseze corespunzător. El nici nu apare în zona... Uitaţi-vă ce relaxat este. Aici vorbim despre înscrierea şi de acordarea unui gol, despre regulament", a declarat Constantin Zotta ]n cadrul emisiunii Sport Report.  

La acea acţiune de atac, Dimitrov a centrat de pe dreapta, iar mingea a ajuns la Fulop, care, cu jumătate de poartă goală, a tras şi mingea a fost scoasă de Cojocaru. Totuşi, reluările au arătat că balonul intrase cu toată circumferinţa în poartă. 

Afla mai multe despre: constantin zottasepsivoluntari 

viewscnt
Articole similare